Dags att nominera! Ge kärlek till en redovisningsbyrå

Vi söker framgångsberättelser från verkliga livet. Visma Accounting Awards instiftades 2018 för att lyfta redovisningsbyråer som utvecklar företag och medarbetare. 

Nominera här

 

Priset delas ut i två klasser

 Företagarnas pris går till en redovisningsbyrå som hjälper sina kunder att nå alla sina mål och har ett modernt arbetssätt. Det här är priset där företagarna själva får nominera sin redovisningsbyrå. 

 Medarbetarnas pris delas ut till en byrå som kännetecknas av utveckling, omtanke och arbetsglädje och som får medarbetarna att växa.

Vinnarna avslöjas på mässan Ekonomi & Företag i Kista 25 september. Sista dag att nominera är 13 september. 

 7 av tio företagare vill ha mer kontakt med sin redovisningsbyrå

Företagarnas pris 

Anlitar du en redovisningsbyrå som hjälper dig att nå dina mål? Får du ett bättre, roligare företagarliv tack vare din byrå? Får din byrå dig att klara det omöjliga? 
D
å ska du nominera till Visma Accounting Awards! Förklara varför din favorit ska vinna. Ge exempel på vad ni uppnått. 

Nominera här

Medarbetarnas pris

Om du är anställd på en redovisningsbyrå som du älskar. Om ni har ni ett superbra team. Om du får ständig utveckling. Då ska du nominera din arbetsplats till Visma Accounting Awards! Berätta hur ni gör för att ligga i framkant. Ge konkreta exempel på vad som gör er unika.  

Nominera här 


Vinster

Vinnarna får en halvdags workshop med Jan Söderqvist, branschexpert på Visma. Vinnarna får också gratis PR och en snygg badge att fästa på webbsidan och i mejlfoten. Även nominerade får en badge. 

Du som nominerar får glädjen i att ha sporrat favoriten till nya stordåd. 

Så här utses vinnarna

När nomineringarna kommer in tittar Vismajuryn dels på vad det står i dem - varför ska byrån vinna? Dels på hur många nomineringar som kommer in för samma byrå. Samma byrå kan bara vinna en gång i samma klass. 

Frågor och svar

Får byråledare nominera sig själva?
- Nej, nomineringarna ska komma från kunder (Företagarnas pris) och medarbetare (Medarbetarnas pris).

Jag vet inte hur jag ska berätta för mina kunder att de kan nominera. Har ni tips på hur jag kan uttrycka mig?
Om ni vet att någon kund är extra nöjd, tipsa i ett samtal eller skicka länken till den här sidan. Erbjud en möjlighet att dela med sig av positiva erfarenheter. 

Jag driver en enmansbyrå som jag tycker förtjänar att vinna. Det är alltså bara jag, jag har inga medarbetare som kan nominera till Medarbetarnas pris. Hur ska jag göra?
- En stor del av Sveriges byråer är enmansbyråer. Berätta vad du gjort som fått dig att växa som yrkesmänniska, som ökat din arbetsglädje och förbättrat din arbetsmiljö. Välkommen med ditt tävlingsbidrag!

Vinnare 2018

Lamooi Accounting mottog Företagarnas pris. Juryns motivering:

"Lamooi Accounting har fokus på kundernas resultat och måluppfyllelse. Den här vinnarbyrån utnyttjar digitalisering på flera olika sätt i samarbetet med sina kunder och kan därmed ständigt överträffa kundens förväntningar. En riktig affärscoach!"

Priset mottogs av Michelle Lamooi och Seven Lamooi, ägare, samt medarbetarna Tarkan Oktav, Alicia Hulthén, Robert Wennberg och Patrik Bichler Bergenheim. 

Nominerade till Företagarnas Pris var även Baks&co och ECAB EkonomiCentra. 

Revisionären mottog Medarbetarnas pris. Juryns motivering: 

"Sällan har vi sett stoltare medarbetare! De är stolta över sin ledning, sig själva och sitt uppdrag – att hjälpa landets företagare framåt. Revisionären bygger hela sin framtid på glada och nöjda medarbetare eftersom man vet att det avspeglas i kundrelationen."

Hör en intervju med de segerrusiga medarbetarna Jessika Andersson och Katarina Eriksson. Ägare till Revisionären är Carola Lundgren som tyvärr inte kunde vara på plats personligen.

Nominerade till Medarbetarnas pris var även Win Win Ekonomi och Lamooi Accounting. 

4/5 - 2 röster

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi