Lamooi Accounting och Revisionären får Visma Accounting Awards 2018

Vilken magisk stämning när Visma Accounting Awards delades ut för första gången i samband med Forward! Vinnare i kategorin Företagarnas pris blev Lamooi Accounting i Stockholm och Medarbetarnas pris gick till Revisionären i Piteå.

Visma Accounting Awards är ett nyinstiftat pris med syftet att hylla redovisningsbyråer som utvecklar både näringslivet och sina medarbetare. Företagarnas pris går till en byrå som hjälper sina kunder att nå sina mål och har ett modernt arbetssätt. Medarbetarnas pris delas ut till en byrå som kännetecknas av utveckling, omtanke, arbetsglädje och som får medarbetarna att växa.  

Juryns motivering Företagarnas pris:

"Lamooi Accounting har fokus på kundernas resultat och måluppfyllelse. Den här vinnarbyrån utnyttjar digitalisering på flera olika sätt i samarbetet med sina kunder och kan därmed ständigt överträffa kundens förväntningar. En riktig affärscoach!"

Priset mottogs av Michelle Lamooi och Seven Lamooi, ägare till Lamooi Accounting, samt medarbetarna Tarkan Oktav, Alicia Hulthén, Robert Wennberg och Patrik Bichler Bergenheim. 

Nominerade till Företagarnas Pris var även Baks&co och ECAB EkonomiCentra. 

Juryns motivering Medarbetarnas pris:

"Sällan har vi sett stoltare medarbetare! De är stolta över sin ledning, sig själva och sitt uppdrag – att hjälpa landets företagare framåt. Revisionären bygger hela sin framtid på glada och nöjda medarbetare eftersom man vet att det avspeglas i kundrelationen."

Hör en intervju med de segerrusiga medarbetarna Jessika Andersson och Katarina Eriksson. Ägare till Revisionären är Carola Lundgren som tyvärr inte kunde vara på plats personligen.

Nominerade till Medarbetarnas pris var även Win Win Ekonomi och Lamooi Accounting.

Om Visma Accounting Awards

Totalt kom det in 67 nomineringar till Visma Accounting Awards 2018. Juryn som har utsett vinnarna har bestått av Charlotte von Sydow, HR Manager, Daniel de Sousa vd, Erik Bergseth, Customer Journey Manager för redovisningsbranschen och Boo Gunnarsson, företagarexpert. Samtliga är från Visma Spcs.

 Visma Affärsutveckling - se alla erbjudanden

4/5 - 2 röster

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi