Varumärkesriktlinjer

För dig som är partner till Visma Spcs

Vi är så glada för att du valt att vara partner till Visma Spcs och vill göra det enkelt för dig att presentera oss på rätt sätt.

Användning av vår logotyp

Här hittar du vår logotyp för nedladdning och riktlinjer kring hur den får användas.

Vismas logotyp är noggrant utformad och det är viktigt att du inte gör några förändringar i logotypen. Vill du förtydliga att du har lösningar för ett specifikt program rekommenderar vi att du använder dig av texterna nedan eller länkar in till programmets sida från logotypen.

Ladda ner Visma Spcs logotyp

Original

Här hittar du vår original-logotyp. 

PNG - 1102x183px

PNG - 1944x323px

PNG - 3888x644

SVG

Vit logotype

Här är vår logotyp i vit:

PNG - 1102x183px

PNG - 1944x323px

PNG - 3888x644

SVG

Logotypens riktlinjer

Stryp den inte

Stryp den inte

Ge logotypen tillräckligt med plats för att andas.

Glöm inte bort den

Glöm den inte

Använd alltid vår logotyp när ni pratar om oss och våra produkter.

Rotera inte den

Rotera den inte

Att rotera logotypen rekommenderas inte

Sträck inte ut den

Sträck inte ut den

Att sträcka ut logotypen är förbjudet.

Klä inte ut den

Klä inte ut den

Vår logotyp är speciell nog, så håll den borta från specialeffekter.

Dela inte upp den

Dela inte upp den

Logotypen ska användas i sin helhet.

Ge den inte ny färg

Ge den inte ny färg

Vår logotyp tycker inte om andra färger. Låt den vara röd och svart.

Ge den inte undertexter

Ge den inte undertexter

Texter ska aldrig vara nära logotypen.

Ge den inte namn

Ge den inte namn

Vår logotyp föredrar att stå för sig själv, inte som en del av ett produktnamn.

Beskrivningar av oss och våra program

Texter som du kan använda på din hemsida.

Om du inte bara vill använda vår logotyp, utan även skriva några rader om oss på din hemsida så har vi redan skrivit ihop texterna – allt för att underlätta ditt arbete!

Vi ser gärna att du använder de här texterna när du skriver om oss och våra program för att benämningarna ska bli korrekta. Bara kopiera in texterna nedan på din hemsida och publicera. Sista meningen i varje text är tänkt att kunna användas för att länka in till oss.

Om Visma Spcs

Vår passion är bokföring, fakturering och lönehantering. Men de flesta som startar företag brinner för något helt annat, och det är ju precis så det ska vara. Det är därför vi gör våra produkter så lättbegripliga och självkörande vi bara kan. Så att våra kunder kan fokusera på det de gillar allra bäst, sitt eget företag. Helt enkelt, ekonomisystem för din passion. Läs mer om Visma Spcs

Exempel på texter om våra program

Bokföringsprogrammet Visma eEkonomi - packat med coola grejer

Med Visma eEkonomi puttrar bokföringen och faktureringen på tryggt och säkert och skapas av sig självt, simsalabim. Du har alltid full koll på företagets siffror och alla inköp betalar du lätt som en plätt med Visma Spcs-kortet. Fota kvittot med appen och alla uppgifter kommer på rätt plats i bokföringen. Ett klick, en svajp eller två och sedan är du klar. Behöver du mer? Vad sägs t.ex. om att mäta ditt företags klimatavtryck, deklarera eller jobba med budget och analys. Läs mer om bokföringsprogram hos Visma Spcs.

Affärssystemet Visma Administration

Visma Administration är ett av landets mest använda affärssystem. Anledningen – smarta funktioner som inte går ut över enkelhet. Läs mer om Visma Administration.

Lönesystemet Visma Lön

Visma Lön finns för alla behov. Med digitala och säkra lönebesked förenklar Visma Lön vardagen för tusentals löneadministratörer varje dag. Läs mer om vårt lönesystem Visma Lön.

Löneprogrammet Visma Lön Smart - hejdå lönekaos

Med webbaserade Visma Lön Smart kan du fixa lönen när du själv vill. Anställda fyller själva i sin arbetade tid och avvikelser samt utlägg. Och kan se sitt lönebesked på webben, i Visma Lön Anställd-appen eller i Kivra. Programmet fixar skatteberäkning, semesterberäkning, tjata om tidrapporter, rapportering till Fora, räkna på bilförmåner, rapportering av arbetsgivardeklaration, frågor om anställdas semester etc. Puh vad skönt. Äntligen!
Läs mer om vårt löneprogram online – Visma Lön Smart.

Länka till våra program

Rekommendationer om vilken sida hos oss du bör länka till.

Vi vill att kunderna direkt ska kunna komma direkt in på vår hemsida. Därför vill vi gärna att du som partner länkar till rätt ställe. I textförslagen ovan finns länkar till rätt sidor så att det går enkelt!

Vi vill också gärna att du länkar in till oss även om du inte skriver några texter. Länka då från logotypen in till rätt programsida. Om du har valt att använda någon av texterna från den här sidan ser vi gärna att du länkar från både texten och logotypen.