BOKA ETT BOLLPLANK

Vi hjälper dig med din företagsdröm

Har du den där perfekt affärsidén men vet inte hur du ska komma vidare? Låt oss vara ditt bollplank! Vi älskar när företagsdrömmar blir till verklighet och vi hjälper dig gärna på vägen med vår kostnadsfria rådgivning för företagsdrömmare.

Vad kan du bolla med oss då? 

Vi vill egentligen snacka om allt mellan himmel och jord, så länge det rör företagande.

Några grejer som vi gärna snackar om:

  • Vilka är för- och nackdelarna med olika bolagsformer? 
  • Hur registrerar jag mitt företag?
  • Hur ska jag tänka kring bank?
  • Vad behöver jag göra under mitt första år som företagare?
  • Måste jag ha ett bokföringsprogram? 

En grej vi INTE vill snacka om:

  • Vädret

Boka ett bollplank för dina företagsdrömmar

Ska du starta eget? Snacka med oss om bolagsform, företagsnamn, banker eller något annat du funderar över.

Dream Bigger - starta företag

Är vi verkligen experter på att starta eget företag?

Ja, vi tycker det. I över 40(!) år har vi jobbat för småföretagare med både push och pepp. Under tiden har vi även utvecklat smarta självkörande ekonomisystem som gör företagandet lite enklare. 

Vi driver också viktiga nationella frågor för att bidra till att Sveriges företagare ska få maxade förutsättningar för succé. För visste du att det idag finns omkring en miljon företag i Sverige och var tredje svensk drömmer om att starta eget företag? Vi tror att Sverige skulle bli ett ännu bättre land om fler fick hjälp att ta steget till eget företag.

Vanliga frågor
om våra bollplank

Självklart! Vi älskar nystartade företag och vill att du ska komma igång så smidigt som möjligt. Det är inget vi vill ta betalt för. 

Jadå, vi finns här så länge du behöver oss. Börja med att boka ett tillfälle i kalendern ovan, så bokar vi nästa samtal efter ditt behov. 

-

Du får hjälp med det mesta som kan snurra i huvudet när man vill starta företag. Företagsnamn, registrering, bokföring, banker och mycket mer. Och du, hjälpen är ju helt kostnadsfri.

Alltid med Visma Spcs