Våra utbildningar på Visma Spcs

Vi vill att du ska ha mer tid för att göra det du gör bäst – driva ditt företag framåt. Och våra utbildningar och kurser ger dig möjlighet till just det.

Kurser

Boka din eLearning hos oss

Här har du möjlighet att lära dig i din egen takt med hjälp av videor, kursmaterial, quiz och övningsuppgifter. Du får tillgång inom en arbetsdag och kan arbeta med kursen precis när det passar dig, och så många gånger du vill.

Läs mer och boka

Teori i löneadministration

Det kan vara svårt att hitta rätt i alla regler om löneadministration. Gå vår kostnadsfria onlinekurs, webbinarier eller digitala utbildningar för att lära dig allt om löneadministration.

Gå kurs i löneadministration

Teori i bokföring

Vi förstår att bokföring kan vara en krånglig del i företagandet. För att göra det lättare erbjuder vi allt från en gratis onlinekurs till digitala utbildningar i bokföringsteori.

Gå en bokföringskurs

Kurser

Kurser för redovisningsbyrå


Som redovisningskonsult är det viktigt att ha koll på alla program. Vi har en mängd olika utbildningar skapade specifikt för dig som redovisningskonsult, för att du ska kunna få en mer effektiv vardag.

Kurs för redovisningskonsult »

UF och skola

UF och skola

För dig som är lärare, elever, student, UF-företagare eller UF-alumn. Hitta stöd, tips, utbildningar och hämta gratis licenser i våra webbaserade program.

Gå till vår skolportal »

Erik Johansson  Ninni Sjökvist     

Lär känna våra lärare

Det viktigaste för våra lärare är att du lämnar utbildningen med nya kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete. De har alla lång erfarenhet av ämnet de utbildar i.

Se våra lärare

21 aktuella kurser