Våra utbildningar på Visma Spcs

Vi vill att du ska ha mer tid för att göra det du gör bäst – driva ditt företag framåt. Och våra utbildningar och kurser ger dig möjlighet till just det.

Teorikurser

Teori i bokföring

Vi förstår att bokföring kan vara en krånglig del i företagandet. För att göra det lättare erbjuder vi allt från en gratis onlinekurs till digitala utbildningar i bokföringsteori.

Gå en bokföringskurs

Teori i löneadministration

Det kan vara svårt att hitta rätt i alla regler om löneadministration. Gå vår kostnadsfria onlinekurs, webbinarier eller digitala utbildningar för att lära dig allt om löneadministration.

Gå kurs i löneadministration

Teori i bokslut

Det är viktigt att ditt bokslut blir rätt. För att göra bokslutsarbetet smidigare erbjuder vi teorikurser i bokslut.

Gå kurs i bokslut

Programspecifika utbildningar

64_health_insurance.svg

Kurser för redovisningsbyrå

Som redovisningskonsult är det viktigt att ha koll på alla program. Vi har en mängd olika utbildningar skapade specifikt för dig som redovisningskonsult, för att du ska kunna få en mer effektiv vardag.

Kurs för redovisningskonsult »
 

64_book.svg

UF och skola

För dig som är lärare, elever, student, UF-företagare eller UF-alumn. Hitta stöd, tips, utbildningar och hämta gratis licenser i våra webbaserade program.

Gå till vår skolportal »

Thomas Löfvenhamn Sebastian Bäckström Emma Parai-Arnesson Ninni Sjökvist

Lär känna våra lärare

Det viktigaste för våra lärare är att du lämnar utbildningen med nya kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete. De har alla lång erfarenhet av ämnet de utbildar i.

Se våra lärare

22 aktuella kurser