Våra utbildningar på Visma Spcs

Vi vill att du ska ha mer tid för att göra det du gör bäst – driva ditt företag framåt. Och våra utbildningar och kurser ger dig möjlighet till just det.

Teorikurser

Teori i bokföring

Vi förstår att bokföring kan vara en krånglig del i företagandet. För att göra det lättare erbjuder vi allt från en gratis onlinekurs till klassrumsutbildningar i bokföringsteori.

Gå en bokföringskurs

Teori i löneadministration

Det kan vara svårt att hitta rätt i alla regler om löneadministration. Gå vår kostnadsfria onlinekurs, webbinarier eller klassrumsutbildningar för att lära dig allt om löneadministration.

Gå kurs i löneadministration

Teori i bokslut

Det är viktigt att ditt bokslut blir rätt. För att göra bokslutsarbetet smidigare erbjuder vi teorikurser i bokslut.

Gå kurs i bokslut

Kurser för redovisningsbyrå

Som redovisningskonsult är det viktigt att ha koll på alla program. Vi har en mängd olika utbildningar skapade specifikt för dig som redovisningskonsult, för att du ska kunna få en mer effektiv vardag.

Kurs för redovisningskonsult

Aktuella temawebbinarier

Här hittar du webbinarier om olika ämnen som är aktuella just nu för dig som driver företag eller redovisningsbyrå.

Se temawebbinarier

UF och skola

För dig som är lärare, elever, student, UF-företagare eller UF-alumn. Hitta stöd, tips, utbildningar och hämta gratis licenser i våra webbaserade program.

Gå till vår skolportal

64 aktuella kurser
Thomas Löfvenhamn Sebastian Bäckström Emma Parai-Arnesson Jan Edlund

Lär känna våra lärare

Det viktigaste för våra lärare är att du lämnar utbildningen med nya kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete. De har alla lång erfarenhet av ämnet de utbildar i.

Se våra lärare