Få hjälp med redovisning - hitta en redovisningsbyrå eller revisor

Hitta din redovisningsbyrå

Behöver du ett proffs som kan bokföring, fakturering, deklaration eller kan hjälpa till med rådgivning? Vi matchar dig med en av Sveriges bästa redovisningsbyråer. 

...eller vill du hitta en redovisningsbyrå nära dig?

Vanliga frågor
om att hitta redovisningsbyrå

Du kan få hjälp med hur mycket eller lite du vill! När du samarbetar med en redovisningsbyrå kan du själv välja hur mycket av företagets ekonomi du vill sköta själv och hur mycket du behöver hjälp med. Till exempel kan du själv sköta större delen av löpande bokföring själv men få hjälp med bokslut och deklaration. Eller så fakturerar du själv och lämnar bort redovisningen. Eller kan du lämna bort i princip allt arbete kring din ekonomi och redovisning. Och få löpande information om hur ditt företag mår från din byrå. Allt är möjligt och du kan välja!

Det har aldrig varit enklare att anlita en redovisningskonsult digitalt. Vår programvara bygger på digitala, automatiserade processer. Detta minimerar behovet av fysiska papper. Dessutom är samtliga redovisningsbyråer vi matchar dig med utbildade och certifierade i våra program, vilket gör den löpande administrationen väldigt smidig och effektiv för dig som kund. Oavsett hur långt ifrån din konsult du bor!

När du blir matchad med en redovisningsbyrå eller revisor via oss, kan du vara säker på att du får en auktoriserad revisor och/eller redovisningskonsult. Utöver detta kan du också vara säker att den revisor eller redovisningskonsult du får kontakt med är certifierad i våra programvaror.

I vår tjänst är det behoven som just din verksamhet har som styr. Det innebär att utöver redovisning och bokföring, hjälper våra partners även till med lönehantering, årsredovisning, bokslut, moms och ekonomisk rådgivning. Det mesta ekonomiska med andra ord!

Ja, redovisningsbyråerna som vi samarbetar med kan hjälpa de allra flesta företag i hela Sverige med redovisning.

Ja, redovisningsbyråerna som vi samarbetar med kan hjälpa de allra flesta bolag i hela Sverige med redovisning.

Ja, för dig som behöver rådgivning kring företagets ekonomi erbjuder de redovisningsbyråer vi samarbetar med även detta.

Självklart! För dig som av någon anledning vill byta redovisningsbyrå eller revisor hjälper vi dig att hitta en ny.

För dig som använder en annan leverantörs programvara idag hjälper redovisningskonsulten dig att enkelt och snabbt byta till Visma. Allt för att den löpande bokföringen, årsredovisningen alla andra inlämningar och kopplingar ska fungera så smidigt som möjligt. Våra programvaror baseras till stor del på autmatisering, vilket våra samarbetspartners är experter på.

Här kan du hitta en redovisningsbyrå nära dig!

Få hjälp med redovisning (och allt annat) digitalt!

Med Bokföringshjälp kan du få hjälp med redovisning online, var du än bor i landet. Passar dig som inte vill sköta företagets administration, utan vill lämna bort den helt. Bokföringshjälp erbjuds till aktiebolag och enskild firma och innebär en helheltslösning till ett fast pris.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kan du alltid höra av dig! Är du en redovisningsbyrå och vill synas här? Ring 0470-70 61 60 eller mejla [email protected] så berättar vi hur det funkar.

Kontakta oss

Tania El Kabbouchi, byråpartneransvarig