« Utbildning / Visma eEkonomi

Utbildning i Visma eEkonomi - alla kurser

Se alla utbildningar i vårt bokförings- och faktureringsprogram för småföretag.

Boka specialisthjälp

För dig som vilI ha hjälp med rådgivning i specifika frågor och djupgående information hur du kan komma igång och använda olika funktioner i ditt Visma eEkonomi.

Boka nu

Boka kom igång-hjälp

Perfekt för dig som är ny och ska jobba i både Visma eEkonomi och Visma Lön Smart. Kom igång med hjälp av ett skräddarsytt upplägg med genomgång av inställningar, arbetssätt och grundläggande funktioner med möjligheter till vidareutbildning.

Boka nu

Få bästa starten


GRATIS FILM

Vad är Visma eEkonomi?

Filmen för dig som är helt ny i Visma eEkonomi, eller för dig som vill få en snabb rundtur. Vi går bland annat igenom Försäljning och inköp, Kassa- och bankhändelser, Hitta hjälp. Filmen är 27 minuter.

Se film

Efter denna filmen rekommenderar vi att du deltar i webbinariet
Kom igång med Visma eEkonomi »


GRATIS FILM

Kom igång i Visma eEkonomi vid byte från Visma Administration

Kika på filmen för dig som idag jobbar i Visma Administration och som ska starta upp i Visma eEkonomi. Du lär dig vad får du med dig över till Visma eEkonomi, vad du behöver göra i Visma Administration och hur du flyttar över dina uppgifter. Filmen är 14 minuter.

Se film

Efter denna film är det bra att kika på filmen Rivstart Visma eEkonomi där du får en snabb rundtur hur Visma eEkonomi funkar.


WEBBINARIUM

Kom igång med Visma eEkonomi

Utbildningen är för dig som vill gå igenom grunderna i programmet samt få tips på smarta funktioner. Vi går bland annat igenom försäljning och inköp, kassa- och bankhändelser, statistik och uppföljning.

Läs mer och boka


GRATIS FILM

Rivstart Visma eEkonomi för föreningar

Filmen är för dig som är helt ny i Visma eEkonomi för föreningar, eller för dig som vill få en snabb rundtur. Vi går bland annat igenom fakturering/medlemshantering, inköp och kassa- och bankhändelser. Filmen är 50 minuter.

Se film

Efter denna filmen rekommenderar vi att du deltar i webbinariet
Kom igång med Visma eEkonomi för föreningar »


WEBBINARIUM

Kom igång med Visma eEkonomi för föreningar

Utbildningen är för dig som är ny kassör i föreningen eller för dig som vill gå igenom grunderna i programmet samt få tips på smarta funktioner. Vi går bland annat igenom fakturering/medlemshantering, hantera inköp och kostnader, Ekonomisk uppföljning/dela resultat.

Läs mer och boka


GRATIS FILM

Teori Bokföring

Filmen är för dig som ska sköta företagets löpande bokföring och vill gå igenom bokföringens grunder. Vi går bland annat igenom bokföringslagen, debet och kredit, bokföring i praktiken i Visma eEkonomi. Filmen är 39 minuter.

Se film

Tips


GRATIS FILM

Så funkar Peppol för e-faktura

Peppol används när du skickar och tar emot e-fakturor. Här lär du dig om Peppols standard och regelverk, när du behöver Peppol-ID och i vilket syfte. Filmen är 28 minuter.

Se film


GRATIS FILM

Deklaration och årsbokslut Enskild firma

Filmen är för dig som planerar att skapa deklarationen och göra årsbokslut direkt i Visma eEkonomi. Filmen är 33 minuter.

Se film


GRATIS FILM

Deklaration och årsredovisning Aktiebolag

Filmen är för dig som planerar att skapa din deklaration och årsredovisning direkt i Visma eEkonomi. Filmen är 36 minuter.

Se film


WEBBINARIUM

Så ska du tänka vid ett årsavslut

Utbildningen är för dig som står inför ett årsavslut av ditt räkenskapsår och vill veta mer om vad du behöver göra vid en årsavstämning. Vi går bland annat igenom viktiga moment i en årsavstämning, hantera olika typer av korrigeringar, Bokföringsnämndens rekommendationer vid rättelser.

Läs mer och boka

Gör det själv

Vi har många alternativ om du vill komma igång på egen hand. Vi har samlat allt på vår supportsida för Visma eEkonomi.

Supportsida

Relaterade utbildningar

Se alla bokföringskurser

Hanna Carmvall, Personlig Tränare