« Utbildning / Visma eEkonomi

Utbildning i Visma eEkonomi - alla kurser

Se alla utbildningar i vårt bokförings- och faktureringsprogram för småföretag.

Boka din eLearning hos oss

Här har du möjlighet att lära dig i din egen takt med hjälp av videor, kursmaterial, quiz och övningsuppgifter. Du får tillgång inom en arbetsdag och kan arbeta med kursen precis när det passar dig, och så många gånger du vill.

Boka nu

Boka kom igång-hjälp

Perfekt för dig som är ny och ska jobba i både Visma eEkonomi och Visma Lön Smart. Kom igång med hjälp av ett skräddarsytt upplägg med genomgång av inställningar, arbetssätt och grundläggande funktioner med möjligheter till vidareutbildning.

Boka nu

Boka specialisthjälp

För dig som vilI ha hjälp med rådgivning i specifika frågor och djupgående information hur du kan komma igång och använda olika funktioner i ditt Visma eEkonomi.

Boka nu

Få bästa starten


GRATIS FILM

Vad är Visma eEkonomi?

Filmen för dig som är helt ny i Visma eEkonomi, eller för dig som vill få en snabb rundtur. Vi går bland annat igenom Försäljning och inköp, Kassa- och bankhändelser, Hitta hjälp. Filmen är 27 minuter.

Se film

Efter denna filmen rekommenderar vi att du bokar eLearning för att på riktigt kommer igång.
Kom igång med Visma eEkonomi »


eLearning

Kom igång i Visma eEkonomi

Hallå där! Vi har skapat det ultimata paketet för dig att komma igång i Visma eEkonomi oavsett om du är företagare eller kassör i en förening.

Vi ger dig övningar, filmer, quiz och dessutom tillgång i hela 45 dagar.

Läs mer och boka


GRATIS FILM

Teori Bokföring

Filmen är för dig som ska sköta företagets löpande bokföring och vill gå igenom bokföringens grunder. Vi går bland annat igenom bokföringslagen, debet och kredit, bokföring i praktiken i Visma eEkonomi. Filmen är 39 minuter.

Se film

Tips


Bye bye papperskvitton

GRATIS WEBBINARIUM

Uppdateringar i bokföringslagen och bye bye papperskvitton

Häng med när vi förklarar nästan allt om arkivering och förändringarna i bokföringslagen. Självklart får du tips på hur du kan skrota arkivskåpet och kasta papperskvittona med hjälp av Visma eEkonomi.

Läs mer och boka


GRATIS FILM

Så funkar Peppol för e-faktura

Peppol används när du skickar och tar emot e-fakturor. Här lär du dig om Peppols standard och regelverk, när du behöver Peppol-ID och i vilket syfte. Filmen är 28 minuter.

Se film


GRATIS FILM

Deklaration och årsbokslut Enskild firma

Filmen är för dig som planerar att skapa deklarationen och göra årsbokslut direkt i Visma eEkonomi. Filmen är 33 minuter.

Se film


GRATIS FILM

Deklaration och årsredovisning Aktiebolag

Filmen är för dig som planerar att skapa din deklaration och årsredovisning direkt i Visma eEkonomi. Filmen är 36 minuter.

Se film

Hanna Carmvall

Gör det själv

Vi har många alternativ om du vill komma igång på egen hand. Vi har samlat allt på vår supportsida för Visma eEkonomi.

Supportsida 

Relaterade utbildningar

Se alla bokföringskurser