Dela din skärm med vår support

Ladda ner TeamViewer

Dela din skärm genom att ladda ner TeamViewer Quick Support ( https://www.898.tv/vismaspcs).

Att dela skärmen med en av våra kollegor på supporten kan vara ett sätt att snabbare lösa ditt ärende, men självklart helt valfritt.

Hur hanteras din data vid skärmdelning?

TeamViewer är ett externt program som låter dig dela din skärm med en av våra kollegor på supporten för att få hjälp. Under tiden du delar skärmen kommer innehållet på din skärm att vara synligt för personen på supporten, som också kommer kunna styra din dator via TeamViewer.

När du laddar ner TeamViewer genom oss kör du programmet och godkänner TeamViewers användaravtal. Du ska ange ID och lösenord som du får fram i TeamViewer till personen på supporten och därefter kan vi ansluta till din dator.

Det bästa är att du avinstallerar TeamViewer efter samtalet genom att ta bort filen som laddades ner till din dator. TeamViewer lagrar inte persondata från skärmdelningstillfället.