Ladda ner program 

 

Hjälp och Support
Välj ditt program nedan

Aktuellt just nu

Byta till Visma eEkonomi

Om du precis har bytt eller funderar på att byta till Visma eEkonomi rekommenderar vi dig att kika in på våra sidor som visar hur du enklast gör bytet och de största skillnaderna jämfört med ditt tidigare program.

Nytt filformat ISO 20022, SEPA och PO3

Senast den 31 oktober kommer bankerna att ha stöd för filformatet XML-formatet ISO 20022 som bland annat hanterar betalningar i euro inom SEPA-området. Läs mer om hur det påverkar dig i ditt program.

Fokusera på dagen, planera för framtiden

Att Redovisningsbranschen förändras har nog inte undgått någon, men vad betyder det egentligen för dig? Vi har samlat allt från checklistor, utbildningar, till berättelser från era kollegor som gjort och gör förändringsresan.

Bokföringsguide för nybörjare

Har du precis startat företag, förening eller stiftelse och vill lära dig hur man bokför? Med vår kostnadsfria bokföringsguide lär du dig grunderna inom bokföring, till exempel för att sköta bokföringen i ett eget företag eller i en förening.

Du har väl inte missat vårt supportforum?

Ställ din fråga, diskutera med andra användare, ge tips eller sök svar. Vi svarar även på bokföringsfrågor, lönefrågor och skattefrågor. 

Till forumet

Vi hjälper dig gärna!

Ida

Företagssupport

Per

Webbsupport

Katarina

Gruppledare

Johan

Byråsupport