Ko

Supportsidor för Visma Koncern

Säkrare lösenord på vismaspcs.se

Vi gör inloggningen säkrare till vismaspcs.se, därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

- om du inte bytt efter september 2017.

En ny affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Nyheter för redovisningsbyråer

Det händer mycket i våra produkter som påverkar dig. Här hittar du tips, nyheter och vad som är på gång när det gäller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt.

Nu kan du mejla ditt ärende till oss!

Från och med 2018-01-02 kan du mejla ditt supportärende gällande Visma Koncern till koncernsupport.spcs@visma.com
Samtidigt upphör möjligheten till support via chatt.

Du når oss fortfarande Måndag - Fredag 9.00-15.00 via telefon 0470-70 62 00.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Byte av dator med program från Visma Spcs

Ska du byta dator kan du kika på den här filmen där Annie visar hur enkelt det är att flytta med sig sitt företag från en dator till en annan. Se även hur du laddar ner senaste versionen...