Ko

Support för Visma Koncern

Aktuellt just nu

Skapa supportärende

Du kan mejla ditt supportärende till oss. Ärenden som inkommit före 15:00 besvaras alltid samma arbetsdag.

Skapa supportärende

Microsoft upphör med support för operativsystemet Windows 7

Från den 14 januari 2020 upphör Microsoft med support på Windows 7. Efter det datumet går det inte längre att få säkerhetsuppdateringar från Windows Update som skyddar datorn. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar till Windows 10 före januari 2020, för att undvika att du hamnar i en situation där du behöver service eller support.

Ladda ner senaste versionen

Under Ladda ner och uppdatera kan du ladda ner den senaste versionen av dina program

För att se vilken version du arbetar i just nu kan du titta längst ner till höger i ditt program. Bredvid ditt företagsnamn står det även ditt kundnummer och versionsnummer.