Ko

Supportsidor för Visma Koncern

En ny affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Missade du Visma Now?

Har du digitaliserat din byrå eller funderar på att göra det?

8 mars sände vi direkt från Visma Spcs i Växjö, om du vill kan du se det i efterhand genom att klicka på länken nedan.

Hur fungerar Visma Koncern?

Ett knapptryck bort, längre ifrån dig är aldrig vår skrivna hjälp. Klicka på F1 tangenten i ditt program och du kommer alltid komma till skriven hjälp om just den sidan du står på. Testa, läs och använd denna ständigt närvarande support.

Vilket konto ska jag använda?

I vårt supportforum hittar du svar på många bokföringsfrågor, sök först och se om det redan finns ett svar - annars kan du själv ställa en bokföringsfråga.
Svaret på din fråga får du av andra medlemmar i vårt supportforum.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Byte av dator med program från Visma Spcs

Ska du byta dator kan du kika på den här filmen där Annie visar hur enkelt det är att flytta med sig sitt företag från en dator till en annan. Se även hur du laddar ...