Deklarera företag

Deklarera för företag 2024

Vad är nytt, vilka avdrag kan jag göra och hur gör jag? Här är ALLT och lite till som du behöver veta inför årets företagsdeklaration.

Vi har liksom samlat allt du som företagare kan tänkas behöva veta när du ska göra bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration för ditt företag.

Erbjudande: Deklaration

Just nu får du program för deklaration och årsredovisning gratis första året när du köper Visma eEkonomi Smart.

Se erbjudande

Lär dig företagsdeklaration

Vår gratis deklarationsguide är till för dig som vill lära dig mer om inkomstdeklaration, passar både enskild firma och aktiebolag.

Gratis guide

Test: Kan du dina avdrag?

Vad kan du om skatteavdrag? Testa dina kunskaper om avdrag så är du redo för inkomstdeklarationen!

Ta testet

Företagsdeklaration – allt du behöver veta

I vår kunskapsbank har vi har samlat allt du som företagare kan tänkas behöva veta när du ska göra ditt företags inkomstdeklaration. Kanske undrar du hur man gör när man deklarerar en viss bolagsform, eller vilket datum ditt företags deklaration ska lämnas in? Eller vill du ha tips på vilka kostnader du kan dra av för? Oavsett vad du letar efter: we got you covered!

Hämta, klicka, godkänn, skicka!

När det är dags för din deklaration vill vi peppa dig och hade velat spela refrängen på en ny låt! Men det funkar inte i perfekt på en sajt. Texten är Hämta-klicka-godkänn-skicka, och musiken går do-do-doidoidoido-dunk-dunk-dunkidunk-dunk. Hör du det? Inte? Klicka på knappen och lyssna istället.

Senast publicerat