« Utbildning / Visma Tid

Utbildning i Visma Tid Smart/Pro


Se alla utbildningar i vårt tidsregistreringssystem för småföretag och redovisningsbyråer.

Boka kom igång-hjälp

Perfekt för dig som är ny. Kom igång med hjälp av ett skräddarsytt upplägg med genomgång av inställningar, arbetssätt och grundläggande funktioner med möjligheter till vidareutbildning.

Boka nu

Boka specialisthjälp

För dig som vilI ha hjälp med rådgivning i specifika frågor och djupgående information hur du kan komma igång och använda olika funktioner i ditt Visma Tid Smart eller Visma Tid Pro.

Boka nu

Jobba smart


GRATIS FILM

Tid- och utläggsregistrering i Visma Tid Smart/Pro

Se filmen om du vill lära dig hur du tidregistrerar i Visma Tid Smart eller Pro. Du lär dig också hur det funkar via appen Visma Tid och tidsregistrering med projekt, kvitto- och utläggsregistrering samt attestera utlägg. Filmen är 50 minuter.

Se film


GRATIS FILM

Faktura- och löneunderlag i Visma Tid Smart/Pro

För dig som har licens Standard eller som är administratör, se filmen hur du skapar fakturaunderlag eller löneunderlag i Visma Tid Smart eller Pro. Vi visar också hur det ser ut när fakturaunderlaget kommit över till Visma eEkonomi, respektive löneunderlaget till Visma Lön. Filmen är 34 minuter.

Se film


GRATIS FILM

Projekt och kunder i Visma Tid Smart/Pro

Kika på hur du lägger in dina kunder och skapar upp projekt i Visma Tid Smart eller Pro. Du lär dig bland annat lägga in kunder och  skapa upp projekt. Filmen är 45 minuter.

Se film


GRATIS FILM

Systeminställningar i Visma Tid Smart/Pro

Filmen för dig som är administratör och vill lära dig mer om vilka systeminställningar man ska göra för att det ska funka så bra som möjligt. Du lär dig bland annat licenser & användare, projekt och tid & kvitton. Filmen är 57 minuter.

Se film


GRATIS FILM

Rapporter och analys i Visma Tid Smart/Pro

Se filmen för att lära dig mer om rapporter, se några av de mest populära rapporterna och hur du kan använda analysdelen i Tid Pro på bästa sätt. Filmen är 30 minuter.

Se film

Tips


GRATIS FILM

Samarbeta via partnerportalen i Visma Tid Smart/Pro

Se filmen hur du samarbetar med din kund via partnerportalen i Visma Tid Smart eller Pro. Johan visar hur du startar upp samarbete, vilka inställningar du behöver göra och hur du skapar upp projekt, fakturaunderlag och tidsregistrering. Filmen är 43 minuter.

Se film


GRATIS FILM

Arbeta digitalt i Visma Tid Pro

Filmen för dig som idag jobbar i Tid Smart och som är nyfiken på vilka funktioner du får i Visma Tid Pro, eller om du redan jobbar i Pro och vill lära dig mer. Vi går bland annat igenom skillnader mellan Tid Smart och Tid Pro, säljstöd genom affärsmöjligheter och offerter och resursplanering med stöd för ledighetsansökan/sjukanmälan. Filmen är 59 minuter.

Se film

Få bästa starten

Från något av våra andra program.


GRATIS FILM

Kom igång med Visma Tid Smart/Pro från Visma Tid

Se filmen för dig som idag jobbar i vårt lokalt installerade program Visma Tid och som ska börja med Visma Tid Smart eller Pro. Vi går bland annat igenom skillnaderna mellan programmen och vad du bör tänka på i samband med bytet. Filmen är 47 minuter.

Se film

Hanna Carmvall

Gör det själv

Vi har många alternativ om du vill komma igång på egen hand. Vi har samlat allt på vår supportsida för Visma Tid Smart/Pro.

Supportsida 

Relaterade utbildningar

Se alla kurser inom Visma Tid