Upptäck våra utbildningar för redovisningsbyråer

Vi erbjuder olika alternativ av utbildningar beroende på vilket av våra program du vill lära dig mer om.

Programspecifika utbildningar

NYHET

Growth program

Nå nya höjder med vårt nya Growth Program. Tillsammans med erfarna coacher gör vi en strategisk plan som hjälper dig ta dom där viktiga stegen. Självklart kostnadsfritt för dig som byråpartner.

Ja, jag vill veta mer

Videokurs: Fastpris-skola

Fler och fler byråer väljer fastpris. Gå vår videokurs så får du på 45 minuter veta allt du behöver för att på bästa sätt planera och genomföra övergången från timpris till fastpris.

Framgång med fastpris

Onboarding Free

Gratis webbinarie för den mindre byrån som vill komma igång och få en övergripande systemgenomgång i våra molntjänster som Visma Advisor och Visma eEkonomi.

Kom igång i våra program
Nyhetswebbinarie

Ta en kaffe med oss

Ta en kaffe med oss och vi går igenom alla nyheter i dina webbaserade program.

Boka nyhetswebbinarium 24/11

Gratis utbildningar på distans

Lär dig något nytt i år. Anmäl dig idag helt kostnadsfritt och få massor av inspirerande tips och råd.

 • Arbeta smart med dina årsavslut

  Utbildningen vänder sig till redovisningsbyråer som ska börja använda Visma Advisor Period och År. Du som driver redovisningsbyrå vet att vissa perioder är mer intensiva än andra. Först är det alla bokslut, sedan deklarationer. Visma Advisor Period & År automatiserar arbetet med bokslut och skatt, och du får mer tid över – även i högsäsong.


 • Så jobbar du med samarbeten i Visma eEkonomi

  Jobbar du i Visma Advisor och ska börja dela arbetsuppgifter med din kund gällande bokföring och fakturering? Här går vi igenom alla praktiska detaljer, allt ifrån hur du bjuder in en kund till samarbete till arbetsprocessen framåt.

  Föreläsare: Magdalena Oskarsson


 • De tre vanligaste misstagen byråer gör med fastpris

  Många byråer försöker sig på fastpris men långt ifrån alla lyckas. Genom att undvika de vanligaste fallgroparna sparar du både tid, tålamod och tusenlappar.

  Föreläsare: Marcus Schirén, Business Improvement Coach


 • Bli effektiv med Visma Smarta Byrån

  Under den här timmen visar vi hur du blir en helt digital redovisningsbyrå med Visma Smarta Byrån. Framförallt hur du arbetar effektivt med dina kunder från första verifikationen till bokslut och deklaration. När du arbetar med kunderna i Visma eEkonomi automatiseras boksluts och deklarationsprocessen, vilket ger dig tid över till annat under högsäsongen.

  Föreläsare: Åsa Ringius Alvarez, Business Development Consultant • Arbeta digitalt med dina kunder i Visma eEkonomi

  Här visar vi hur du automatiserar arbetet med din kund i Visma eEkonomi. Oavsett om du sköter bokföringen själv, samarbetar med din kund eller fungerar som rådgivare, kan ni alltid effektivisera arbetet för att nå ytterligare framgång.

  Föreläsare: Åsa Ringius Alvarez, Business Improvement Coach & Jessica Sjöström Account Manager • Bli effektivare med integrationer

  Att vara så effektiv och automatiserad som marknaden kräver är något som är viktigt för alla. Därför vill vi slå ett slag för våra integrationspartners. Visma eEkonomi är så mycket mer än bara bokföring och fakturering! Visma eEkonomi är ett system fullt av möjligheter där du kan skräddarsy lösningen utifrån din och dina kunders behov.

  Föreläsare: Daniel Jonsson, ISV Success Manager • Ta din byrå till nästa nivå med Vismas Growth Program

  Vill du satsa på att utveckla din byrå och växa i Vismas Byråpartnerprogram? Growth Program hjälper dig att sätta mål och ta itu med allt det där som går att förbättra men aldrig blir av - digitalisering, prissättning, effektivisering, rådgivning. Growth Program tar din byrå till nästa nivå.

  Föreläsare: Marcus Schirén, Business Improvement Coach & Jan Söderqvist, branschexpert.


Thomas Löfvenhamn Sebastian Bäckström Emma Parai-Arnesson Jan Edlund

Lär känna våra lärare

Det viktigaste för våra lärare är att du lämnar utbildningen med nya kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete. De har alla lång erfarenhet av ämnet de utbildar i.

Se våra lärare