Välkommen

Utbildningar för redovisningbyråer

Vill du komma igång? Få tips på smarta arbetssätt? Här är alla våra utbildningar för dig som redovisningskonsult. Gratis såklart!

Vill du ställa om till fastpris? Vi har skolan för dig!

Gratis fastpris-skola

Ska du starta en egen redovisningsbyrå? Här är alla tips!

Gratis starta eget-skola

Inspelade filmer: Kom igång

Här har vi samlat inspelade filmer om hur du får den bästa onboarding i Visma Advisor, Visma eEkonomi eller Visma Lön Smart. 


Onboarding Visma Advisor

Filmen riktar sig mot dig som ska komma igång med Visma Smarta Byrån. Här får du lära dig mer om Visma Advisor - vår klienthanterare som gör så att du har koll på alla uppdrag och enkelt kan bjuda in dina kunder till samarbeten i våra program och tjänster.

Se FILM


Onboarding Visma eEkonomi

Här kan du komma igång och lära dig mer om Visma eEkonomi och hur programmet fungerar, hur du arbetar på bästa sätt i tjänsten samt vilka olika varianter som finns och vad du ska tänka på innan du bjuder in dina kunder till ett samarbete i tjänsten.

Se film


Samarbeta med dina kunder i Visma eEkonomi

Filmen för dig som redovisningskonsult som har samarbeten med kunder i Visma eEkonomi, eller vill komma igång med samarbeten.

Se film


Onboarding Visma Lön Smart

Visma Lön Smart är vårt webbaserade löneprogram. I den här filmen får du en kort introduktion till programmet och några av de härliga funktioner som finns.

se film

Jobba smart i våra program

Våra program är helt enkelt syncade med varandra. Kolla in hur flödet ser ut, eller boka in dig på ett specifikt program.


Bli effektiv med Visma Smarta Byrån

Under den här timmen pratar vi om varför du ska bli en helt digital redovisningsbyrå med Visma Smarta Byrån. Framförallt fördelarna att arbeta effektivt med dina kunder från första verifikationen till bokslut och deklaration. När du arbetar med kunderna i Visma eEkonomi automatiseras boksluts och deklarationsprocessen, vilket ger dig tid över till annat under högsäsongen.

se film


Arbeta smart med dina årsavslut

Gratis webbinarie som vänder sig till redovisningsbyråer som ska börja använda Visma Skatt & Bokslut Pro. Du som driver redovisningsbyrå vet att vissa perioder är mer intensiva än andra. Först är det alla bokslut, sedan deklarationer. Visma Skatt & Bokslut Pro automatiserar arbetet med bokslut och skatt, och du får mer tid över – även i högsäsong.

boka


Effektivt Bokslutsarbete med Visma Bokslut för redovisningsbyråer

Kursen riktar sig till dig som arbetar på en redovisningsbyrå och ska börja använda programmet Visma Bokslut.

Läs mer

Nyheter & Tips

Här kan du ta del av vår senaste inspelning om nyheter i våra program.


Nyheter i dina program

Filmen för dig som redovisningsbyrå och som arbetar i eller är intresserade av programmen Visma Advisor, Visma Skatt & Bokslut Pro, Visma eEkonomi, Visma Ekonomiöversikt och Visma Lön Smart. Under cirka 30 minuter går vi igenom de senaste nyheterna och tipsen i dina program.

se film

PREMIÄR 8 MARS KL.09.00-09.45

Välkommen till morgonsoffan!

Tania, en av våra byråexperter
Tania, en av våra byråexperter

Kan vi hjälpa dig?

Du hittar massor av hjälp på vårt supportsajt. Men om du istället vill veta mer om våra program då ska du boka en av våra byråexperter på gratis rådgivning.

Till supporten

Gratis rådgivning
Thomas Löfvenhamn Sebastian Bäckström Emma Parai-Arnesson Jan Edlund

Lär känna våra lärare

Det viktigaste för våra lärare är att du lämnar utbildningen med nya kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete. De har alla lång erfarenhet av ämnet de utbildar i.

Se våra lärare