« Utbildning / Utbildningar för redovisningsbyråer

Utbildning för redovisningsbyråer

Få den bästa starten

Utforska våra skräddarsydda utbildningspaket för dig som redovisningsbyrå!

Våra utbildningar

Kickstart för att digitalisera din redovisningsbyrå

Vi hjälper dig att digitalisera din byrå, och samtidigt skapa förutsättningar för en hållbar och lönsam byråverksamhet!

Boka workshop

Ställ om till fastpris

Vi har skolan för dig när det kommer till att nå framgång med fastpris!

Gratis fastpris-skola

Inspelade filmer: Kom igång

Här har vi samlat inspelade filmer om hur du får den bästa onboarding i Visma Advisor, Visma eEkonomi eller Visma Lön Smart. 


GRATIS FILM

Utbildning Visma Advisor

Filmen riktar sig mot dig som ska komma igång med Visma Smarta Byrån. Här får du lära dig mer om Visma Advisor - vår klienthanterare som gör så att du har koll på alla uppdrag och enkelt kan bjuda in dina kunder till samarbeten i våra program och tjänster.

Se film


GRATIS FILM

Utbildning Visma eEkonomi

Här kan du komma igång och lära dig mer om Visma eEkonomi och hur programmet fungerar, hur du arbetar på bästa sätt i tjänsten samt vilka olika varianter som finns och vad du ska tänka på innan du bjuder in dina kunder till ett samarbete i tjänsten.

Se film


GRATIS FILM

Utbildning Visma Skatt & Bokslut Pro

Lär dig grunderna och det bästa sättet att arbeta på i vårt webbaserade program för deklaration, skatt och bokslut - Visma Skatt & Bokslut Pro

Se film


GRATIS FILM

Utbildning Visma Lön Smart

Visma Lön Smart är vårt webbaserade löneprogram. I den här filmen får du en kort introduktion till programmet och några av de härliga funktioner som finns.

Se film


GRATIS FILM

Samarbeta via partnerportalen i Visma Tid Smart/Pro

Filmen för dig som redovisningskonsult om hur du samarbetar med din kund via partnerportalen i Visma Tid Smart eller Pro. 

Se film


GRATIS Webbinarium

Kom igång i Visma Smarta byrån

Häng med Åsa i detta kostnadsfria webbinarium som lär dig grunderna i Visma Smarta Byrån.
Passar dig som är sprillans ny i programmen och som vill komma igång på ett bra och effektivt sätt. Åsa tar dig med på en rundtur så att du själv sedan kan kicka igång och börja arbeta med dina kunder. Webbinariet passar dig som vill ha möjlighet att ställa frågor till vår lärare Åsa.

Vill du komma igång direkt? Då rekommenderar vi att du tittar på filmen Utbildning Visma eEkonomi som finns listad längre upp på sidan. 

Vill du fördjupa dig ytterligare i Visma Smarta Byrån och programmet Skatt & Bokslut Pro rekommenderar vi att du tittar på filmen Utbildning i Visma Skatt & Bokslut Pro.

Läs mer och boka

Jobba smart i våra program

Våra program är helt enkelt syncade med varandra. Kolla in hur flödet ser ut, eller boka in dig på ett specifikt program. Eller varför inte ta chansen och bli en digital byrå med Visma Spcs!


GRATIS WEBBINARIUM

Arbeta med Visma Advisor KYC

Ett hett ämne senaste åren och än mer idag är lagen om penningtvätt (AML, KYC) och hur du som redovisningsbyrå ska arbete för att kunna efterleva lagen.

Med vår tjänst Visma Advisor KYC, integrerat i byråstödet Visma Advisor, vägleder vi er från att ni upprättar er allmänna riskbedömning på byrån till att sen väva samman den med kundkännedomsprocessen för varje klient. I det här webbinariet får du veta mer om Visma Advisor KYC och hur du får ett sömlöst flöde med allmän riskbedömning, kundkännedom och övrig klientdokumentation - samlat på ett och samma ställe!

Läs mer och boka 


UTBILDNING

Kickstarta för att digitalisera din byrå

Vill du digitalisera och bygga en hållbar och lönsam byrå? Då är den här 2-dagarsutbildningen perfekt för dig! Under den här utbildningen får du ta del av hur branschen förändras och varför det är så viktigt att digitalisera. Häng med och lär dig hur du arbetar effektivt i Visma Smarta Byrån och hur du kan kapa onödiga arbetstoppar och samtidig skapa lönsamhet. Visst låter det bra? 
 

Läs mer och boka


GRATIS WEBBINARIUM

Digitalisera din redovisningsbyrå med Visma Spcs

Du hörde rätt! Under 90 minuter ger vi dig svaren på varför du skall digitalisera och hur du möter de vanligaste utmaningarna. Under webbinariet får du också svar på varför Visma Smarta Byrån är det självklara valet för just din byrå. Vi visar hur du arbetar digitalt, smart och effektivt samt hur det kan bidra till att frigöra kapacitet, skapa lönsamhet samt kapa arbetstoppar. Hur bra?
 

Läs mer och boka

Nyheter & Tips

Här kan du ta del av de senaste nyheterna i våra program.


GRATIS Film

Aktuellt i redovisningsbranschen

Redovisningsbranschen genomgår en snabb förändring, driven av snabba teknologiska framsteg och en skiftande marknadsdynamik med nya aktörer. Digitalisering och artificiell intelligens (AI) är inte längre bara ord utan en verklighet som redan nu påverkar en hel bransch. Som ägare eller anställd inom en redovisningsbyrå står du mitt i denna omvandling. Hur ska jag som ägare till en byrå förhålla mig till det och vad är viktigt för mig att veta för att hänga med i den snabba utveckling som sker?

Jan Söderqvist, Visma Spcs branschexpert, delar med sig av sina insikter och expertis om de senaste trenderna och utmaningarna i redovisningsbranschen.

Se film


GRATIS FILM

Arbeta effektivt med Visma Smarta Byrån

Här pratar Åsa om varför du ska bli en helt digital redovisningsbyrå med Visma Smarta Byrån. Framförallt fördelarna att arbeta effektivt med dina kunder från första verifikationen till bokslut och deklaration. När du arbetar med kunderna i Visma eEkonomi automatiseras boksluts och deklarationsprocessen, vilket ger dig tid över till annat under högsäsongen.

Se film


GRATIS FILM

Advisor KYC

Ett hett ämne de senaste åren är lagen om penningtvätt (AML,KYC). Länsstyrelsen har delat ut stora sanktionsavgifter till redovisningsbyråer i upp till miljonklassen. Branschorganisationerna Srf konsulterna och FAR konstaterar att detta är det vanligaste området som gör att byråer missar deras kvalitetskontroller. Med vår tjänst Advisor KYC, helt integrerat med vårt byråstöd Visma Advisor,  vägleder vi er från att ni upprättar er allmänna riskbedömning på byrån till att sen väva samman den med kundkännedomsprocessen för varje klient. I den här utbildningsfilmen får du veta mer om Visma Advisor KYC och hur du får ett sömlöst flöde med allmän riskbedömning, kundkännedom och övrig klientdokumentation - samlat på ett och samma ställe!

Se film


GRATIS film

Visma eEkonomi Klimatrapport Pro

Nu kan du beräkna ditt och dina kunder klimatavtryck med bara några få knapptryck - hur bra?
Men, vad är klimatredovisning och hur ska man egentligen tänka? Tillsammans med Atmoz som hjälpt oss att ta fram Visma eEkonomi Klimatrapport Pro diskuterar och besvarar vi just dessa frågor. Självklart visar vi hur tjänsten fungerar och mycket mycket mer!

Se film


Tips

Filmer att dela med din kund

Vi har satt ihop en spellista för dig att dela med din kund! Filmerna i spellistan hjälper din kund att komma igång och navigera sig rätt i Visma eEkonomi.

Se spellista

Boka Morgonsoffan

Morgonsoffan är ett digitalt event för dig som byrå. Häng med oss en timme och bli inspirerad, självklart helt gratis! 

Boka morgonsoffan

Vad kan vi hjälpa dig med?

Visste du om att vi har en supportsida just för dig som redovisningsbyrå? Och att vi har byråexperter som du kan snacka med om ALLT. Det är bara att boka 30 minuters gratis rådgivning om allt från hur du blir en digital byrå eller vill byta program.

Till supporten

Boka gratis rådgivning