Upptäck våra utbildningar för redovisningsbyråer

Vi erbjuder olika alternativ av utbildningar beroende på vilket av våra program du vill lära dig mer om. Du som är redovisningskonsult och medlem i FAR eller SRF konsulterna får tillgodoräkna dig aktualitetstimmar för programspecifika utbildningar på 30 minuter eller längre. Gäller ej för utbildningar inom Löneområdet.

Programspecifika utbildningar

Gratis Fastpris-skola

Vill du veta mer om hur du byter från timpris till fastpris? Gå vår gratis fastpris-skola, en videokurs på 45 minuter som gudiar dig steg för steg.

Gå vår gratis fastpris-skola
NYHET

Growth program

Nå nya höjder med vårt nya Growth Program. Tillsammans med erfarna coacher gör vi en strategisk plan som hjälper dig ta dom där viktiga stegen. Självklart kostnadsfritt för dig som byråpartner.

Ja, jag vill veta mer

Onboarding Free

Gratis webbinarie för den mindre byrån som vill komma igång och få en övergripande systemgenomgång i våra molntjänster som Visma Advisor och Visma eEkonomi.

Kom igång i våra program

Gratis utbildningar på distans

Lär dig något nytt i år. Anmäl dig idag helt kostnadsfritt och få massor av inspirerande tips och råd.

  • Bli effektiv med Visma Smarta Byrån

    Under den här timmen pratar vi om varför du ska bli en helt digital redovisningsbyrå med Visma Smarta Byrån. Framförallt fördelarna att arbeta effektivt med dina kunder från första verifikationen till bokslut och deklaration. När du arbetar med kunderna i Visma eEkonomi automatiseras boksluts och deklarationsprocessen, vilket ger dig tid över till annat under högsäsongen.

    Föreläsare: Åsa Ringius Alvarez, Business Development Consultant


  • Arbeta smart med dina årsavslut

    Utbildningen vänder sig till redovisningsbyråer som ska börja använda Visma Skatt & Bokslut Pro. Du som driver redovisningsbyrå vet att vissa perioder är mer intensiva än andra. Först är det alla bokslut, sedan deklarationer. Visma Skatt & Bokslut Pro automatiserar arbetet med bokslut och skatt, och du får mer tid över – även i högsäsong.


Thomas Löfvenhamn Sebastian Bäckström Emma Parai-Arnesson Jan Edlund

Lär känna våra lärare

Det viktigaste för våra lärare är att du lämnar utbildningen med nya kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete. De har alla lång erfarenhet av ämnet de utbildar i.

Se våra lärare