Välkommen

Utbildningar för redovisningbyråer

Webbkurs: Kom igång

Här bjuder vi på gratis webbkurs i hur du kommer igång, vi kallar det helt enkelt en onboarding.

Gratis kom igång-filmer

Jobba på bästa sätt

Det finns massa smarta tips och tricks, och hur visar vi helt enkelt finesserna när arbetsflödet är lite vassare än det vanliga.

Jobba smart i våra program

Senaste nytt

Ojojoj vad det händer saker inom branschen - och i våra program. Häng med på senaste nytt så du har full koll.

Nyhetswebbinarier

Skräddarsydd utbildning

Vi skräddarsyr en utbildning just för dig och din redovisningsbyrå. Vi mixar och matchar något unikt för dig!

Jag vill veta mer

Vill du ställa om till fastpris? Vi har skolan för dig!

Gratis fastpris-skola

Ska du starta en egen redovisningsbyrå? Här är alla tips!

Gratis starta eget-skola

Kom igång på bästa sätt. Vi har utbildningspaketen för dig!

Våra utbildningar

Inspelade filmer: Kom igång

Här har vi samlat inspelade filmer om hur du får den bästa onboarding i Visma Advisor, Visma eEkonomi eller Visma Lön Smart. 


GRATIS FILM

Utbildning Visma Advisor

Filmen riktar sig mot dig som ska komma igång med Visma Smarta Byrån. Här får du lära dig mer om Visma Advisor - vår klienthanterare som gör så att du har koll på alla uppdrag och enkelt kan bjuda in dina kunder till samarbeten i våra program och tjänster.

Se film


GRATIS FILM

Utbildning Visma eEkonomi

Här kan du komma igång och lära dig mer om Visma eEkonomi och hur programmet fungerar, hur du arbetar på bästa sätt i tjänsten samt vilka olika varianter som finns och vad du ska tänka på innan du bjuder in dina kunder till ett samarbete i tjänsten.

Se film


GRATIS FILM

Utbildning Visma Skatt & Bokslut Pro

Lär dig grunderna och det bästa sättet att arbeta på i vårt webbaserade program för deklaration, skatt och bokslut - Visma Skatt & Bokslut Pro

Se film


GRATIS FILM

Utbildning Visma Lön Smart

Visma Lön Smart är vårt webbaserade löneprogram. I den här filmen får du en kort introduktion till programmet och några av de härliga funktioner som finns.

Se film


GRATIS FILM

Samarbeta med dina kunder i Visma eEkonomi

Filmen för dig som redovisningskonsult som har samarbeten med kunder i Visma eEkonomi, eller vill komma igång med samarbeten.

Se film


GRATIS FILM

Samarbeta via partnerportalen i Visma Tid Smart/Pro

Filmen för dig som redovisningskonsult om hur du samarbetar med din kund via partnerportalen i Visma Tid Smart eller Pro. 

Se film

Jobba smart i våra program

Våra program är helt enkelt syncade med varandra. Kolla in hur flödet ser ut, eller boka in dig på ett specifikt program. Eller varför inte ta chansen och bli en digital byrå med Visma Spcs!


GRATIS WEBBINARIUM

5 steg för att bli en digital byrå

Gratis webbinarium/seminarium som riktar sig mot dig som är byråledare och vill digitalisera din byrå med Visma Spcs. Tillsammans går vi igenom hur branschen förändras och varför man behöver digitalisera. Dessutom får du tipsen, verktygen och metoderna för hur du blir en digital byrå. Du får även träffa en byråledare som gjort den här resan. Spännande, eller hur?

Efter genomfört webbinarium rekommenderar vi att du går utbildningen " Kickstarta för att digitalisera din byrå".

Läs mer och boka


utbildning

Kickstarta för att digitalisera din byrå

Utbildningen riktar sig mot dig som är byråledare och vill digitalisera din byrå med Visma Spcs. Här får du hjälp att sätta din egna affärsplan, mål, affärsmodell och kunderbjudande. Du får även en guidning i hur du arbetar effektivt med Visma Smart Byrån - allt för att skapa en så lönsam och hållbar byrå som möjligt! 

Vi rekommenderar att du går den här utbildningen efter att du gått "5 steg för att bli en digital byrå".  

Läs mer och boka


GRATIS FILM

Arbeta effektivt med Visma Smarta Byrån

Här pratar Åsa om varför du ska bli en helt digital redovisningsbyrå med Visma Smarta Byrån. Framförallt fördelarna att arbeta effektivt med dina kunder från första verifikationen till bokslut och deklaration. När du arbetar med kunderna i Visma eEkonomi automatiseras boksluts och deklarationsprocessen, vilket ger dig tid över till annat under högsäsongen.

Se film


GRATIS WEBBINARIUM

Visma Skatt & Bokslut Pro för redovisningsbyråer

Gratis webbinarium som vänder sig till redovisningsbyråer som ska börja använda vårt webbaserade Visma Skatt & Bokslut Pro. Du som driver redovisningsbyrå vet att vissa perioder är mer intensiva än andra. Först är det alla bokslut, sedan deklarationer. Visma Skatt & Bokslut Pro automatiserar arbetet med bokslut och skatt, och du får mer tid över – även i högsäsong.

Läs mer och boka

Nyheter & Tips

Här kan du ta del av de senaste nyheterna i våra program.


GRATIS WEBBINARIUM

Advisor KYC

Ett hett ämne de senaste åren är lagen om penningtvätt (AML,KYC). Länsstyrelsen har delat ut stora sanktionsavgifter till redovisningsbyråer i upp till miljonklassen. Branschorganisationerna Srf konsulterna och FAR konstaterar att detta är det vanligaste området som gör att byråer missar deras kvalitetskontroller. Snart släpper vi Advisor KYC, ett stöd integrerat med vårt byråstöd Visma Advisor där vi vägleder er från att ni upprättar er allmänna riskbedömning på byrån till att sen väva samman den med kundkännedomsprocessen för varje klient. Här får du veta mer om Visma Advisor KYC och hur du får ett sömlöst flöde med allmän riskbedömning, kundkännedom och övrig klientdokumentation - på ett och samma ställe!

Läs mer och boka


GRATIS film

Visma eEkonomi Klimatrapport Pro

Nu kan du beräkna ditt och dina kunder klimatavtryck med bara några få knapptryck - hur bra?
Men, vad är klimatredovisning och hur ska man egentligen tänka? Tillsammans med Atmoz som hjälpt oss att ta fram Visma eEkonomi Klimatrapport Pro diskuterar och besvarar vi just dessa frågor. Självklart visar vi hur tjänsten fungerar och mycket mycket mer!

Se film


GRATIS FILM

Nyheter i dina program

Filmen för dig som redovisningsbyrå och som arbetar i eller är intresserade av programmen Visma Advisor, Visma Skatt & Bokslut Pro, Visma eEkonomi, Visma Ekonomiöversikt och Visma Lön Smart. Under cirka 30 minuter går vi igenom de senaste nyheterna och tipsen i dina program.

Se film

Tania, en av våra byråexperter

Skräddarsydd utbildning

Du kan få en skräddarsydd och personlig genomgång i våra program och väljer själv om du vill köra en mini-kom-igång eller helt enkelt en heldagsutbildning.

Vill du finslipa detaljerna? Vi har specialisthjälp för dig oavsett om du vill anpassa bevakningslistor, jobba med budget, digitala underlag, lönehantering eller andra specifika områden.

Oavsett, börja med att snacka med Tania, eller en av hennes kollegor, så hjälper hon att boka den utbildning som liksom är en perfect match för dig.

Boka din utbildning

Vad kan vi hjälpa dig med?

Visste du om att vi har en supportsida just för dig som redovisningsbyrå? Och att vi har byråexperter som du kan snacka med om ALLT. Det är bara att boka 30 minuters gratis rådgivning om allt från hur du blir en digital byrå eller vill byta program.