Upptäck våra utbildningar för redovisningsbyråer

Vi erbjuder olika alternativ av utbildningar beroende på vilket av våra program du vill lära dig mer om.

Programspecifika utbildningar

Affärsutveckling med Panalitix

Vill du utveckla din redovisningsbyrå och hitta nya arbetssätt? Vi hjälper dig förnya din byrå tillsammans med Panalitix, ett internationellt affärsutvecklingsprogram som förbättrar byråns alla processer.

Affärsutveckla din byrå

Digital Byrå

På 3 månader hjälper Vismas coach dig med hur du ska få ett mer digitalt kundsamarbete i våra program, med fokus Visma eEkonomi. Vi börjar med ett gemensamt projektmöte.

Kom igång med din digitala affär

Starta redovisningsbyrå - en gratis videokurs

Vad är viktigt att tänka på och hur ska du gå till väga för att hitta kunder? Kursen går igenom det och mycket mer. Lär dig allt om att driva redovisningsbyrå.

Gå vår Starta Byrå-kurs

Är du småföretagare?

Se alla Vismas utbildningar

Gratis utbildningar på distans

Lär dig något nytt i höst. Anmäl dig idag helt kostnadsfritt och få massor av inspirerande tips och råd.

 • Panalitix START

  Hur säkerställer du byråns framtid? För dig som ledare är det viktig att planera din resa och utifrån dina mål peka ut riktningen. Här får du hjälp med det. Panalitix är ett internationellt affärutvecklingsprogram som förbättrar byråns alla processer.

  Med Marcus Schirén, Business Improvement Coach och Jan Söderqvist, branschexpert.


 • Bli effektiv med Visma Smarta Byrån

  Här går vi igenom programmen i vårt nya byråpaket Visma Smarta Byrån. Du ser hela arbetsflödet och förstår hur effektiv du kan bli när du jobbar på webben.

  Med Åsa Ringius-Alvarez, Business Development Consultant.


 • Digitala möten – så här kommer du igång!

  Det senaste året har digitala möten blivit en självklarhet för många av Sveriges företag - men inte för alla. Sätt inte verksamheten på paus! Vi vet inte när eller om vi kommer ses som vanligt igen. Häng med i utvecklingen och möt dina kunder och medarbetare digitalt. Under det här webbinariet visar vi dig hur du kommer igång med digitala möten.

  Med Marcus Schirén, Business Improvement Coach


 • Nyheter i dina program

  Förbered dig på ett nyhetsmaraton. Här går vi igenom alla nyheter som skett i Visma eEkonomi, Visma Advisor och Visma Advisor Period & År.


 • Skapa lönsamhet med fastpris

  När du har lyssnat på detta webbinarium vet du hur du gör för att ställa om från timpris till fastpris! Hur byrån prissätter sina tjänster är direkt avgörande för lönsamhet, tillväxt och effektivitet.

  Med Marcus Schirén, Business Improvement Coach


 • Skapa mer kapacitet genom att avlasta redovisningskonsulten

  Administrativt arbete, både internt och externt, är en del av vardagen för de flesta redovisningskonsulter. Det kan röra sig om flera timmar per dag - tid som istället kan och bör användas för att nyttja konsultens kunskap och erfarenhet för att ge mer värde åt byråns kunder. Att frigöra den här tiden från konsulterna kräver nya roller på byrån och framför allt en organisation som arbetar tillsammans, inte bara samtidigt.

  Med Marcus Schirén, Business Improvement Coach


Thomas Löfvenhamn Sebastian Bäckström Emma Parai-Arnesson Jan Edlund

Lär känna våra lärare

Det viktigaste för våra lärare är att du lämnar utbildningen med nya kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete. De har alla lång erfarenhet av ämnet de utbildar i.

Se våra lärare