Välkommen till

Morgonsoffan

Morgonsoffan 24 maj:
Allt om KYC och den allmänna riskbedömningen

Joina oss morgonen den 24 maj för ett nytt spännande avsnitt av Morgonsoffan. Här snackar vi om superaktuella penningtvättslagen och hur du som byrå ser till att INTE får sanktionsavgifter i miljonklassen. Dessutom kommer du bli en stjärna på just förkortningarna AML, PTL och KYC. Sist, men inte minst - senaste nytt och framåtspaningar i våra program.

Boka in den 24/5 kl. 09:00-09:45 i kalendern, och säkra din plats redan nu – helt kostnadsfritt!

I soffan kommer du få träffa:

Martin Ekberg, Inspector Dupont & Gunilla Jaltsén, Visma Spcs

Martin är regelverksexpert inom AML och kommer att guida dig hur du kan arbeta med den allmänna riskbedömningen. Tillsammans med Gunilla snackar vi om vad penningtvättslagen innebär och ger lite do´s and dont´s. 

Joachim Olofsson, ERA Revisorer i Norr

Träffa Joachim som jobbar som redovisningskonsult på ERA Revisorer i Norr. Efter att ha provat flera system för att uppnå kundkännedom och arbete mot penningtvätt använder Era Revisorer i Norr nu Visma Advisor KYC för alla sina kunder! Här berättar Joachim varför just det är marknadens bästa KYC-verktyg. 

Jonathan Mattsson, Visma Spcs

Välkommen till en specialvisning av Visma Advisor KYC med vår expert Jonathan. Här går vi ner till business och visar exakt hur du kan arbeta med den allmänna riskbedömningen och kundkännedom i Visma Advisor KYC.

Helene Struthers, Visma Spcs

Om det är någon som ÄLSKAR digitalisering och automatisering är det Helene, Visma Spcs egen digitaliserings-queen. Här ger hon sina bästa tips och tricks och en liten framåtspaning om vad som är på gång i våra program. 

Se våra tidigare sändningar av Morgonsoffan

Digitalisering på riktigt

Se sändningen

Öka lönsamheten

Se sändningen

7 mars 2024, Digitalisering på riktigt

Hur påverkas branschen av världsläget?

Se sändningen

8 mars, tema: "Nej till högsäsong".

Säg nej till högsäsong!

Se sändningen