Ladda ner/uppdatera

Så här laddar du ner eller uppdaterar ditt lokalt installerade program.

Observera att du bör uppdatera ditt operativsystem innan du startar din installation. Detta gör du genom att klicka på Start-knappen och välja Inställningar - Uppdatering och säkerhet - Windows Update - Sök efter uppdateringar och följa instruktionerna.

Steg för steg:

1.

Klicka på ladda ner

När du klickar på ladda ner här nedanför kommer du först till inloggningen för nerladdning av program.

2.

Logga in

Du loggar in med din e-postadress och ditt lösenord.

Har du glömt ditt lösenord klickar du på knappen Glömt lösenord

3.

Välj program

När du har loggat in ser du en lista med alla program som ditt företag har tillgång till. Välj det program som du vill hämta och klicka på ladda ner så börjar nerladdningen av filen.

Saknar du ett program i listan? Kontrollera så att du är inloggad på rätt kundnummer.

4.

Installera

När hämtningen av filen är klar så kan du installera programmet eller uppdateringen genom att köra filen.

Installerar du en uppdatering rekommenderar vi alltid att du tar en säkerhetskopia på dina företag först. När installationen är slutförd ska du även göra en omstart av din dator - klart!