Bokföringshjälp online

Hjälp med bokföring

Tycker du att det här med bokföring verkar lite svårt? Vi är kompisar med de som är proffs på det här: redovisningsbyråer! Här kan du få prisförslag på vad det kostar när du behöver hjälp med din bokföring.

Hjälp med bokföring: Här är smarta verktyg

Att ta hjälp med bokföring har aldrig varit enklare

Bokföringshjälp från Visma Spcs är liksom paket för dig som vill ha hjälp med löpande bokföring och moms. Du kan välja själv om du vill ha med deklaration och bokslut i ditt paket. Det bästa av allt är att du och din nya redovisningsbyrå jobbar i smarta verktyg tillsammans. Exempelvis kan du shoppa med Visma Spcs Företagskort, och när du fotar kvittot kommer allt underlag direkt in i programmet. Här sköter redovisningsbyrån resten och ser till att allt blir rätt, riktigt och inlämnat i tid. Så smidigt funkar bokföringshjälp! Skönt va?

För att du ska ha full koll på hur företaget mår, kan du gå in i appen. Här kan du dessutom:

 • Fakturera dina kunder
 • Fota kvitton och skicka till konsulten
 • Attestera
 • Godkänna inkommande fakturor
 • Chatta med din redovisningskonsult

Kom igång med bokföringshjälp. Steg för steg:

1. Ansök

Välj hur mycket hjälp du behöver och fyll sen i formuläret för att få ett prisförslag på bokföringshjälp.

2. Matcha

Vi kommer att matcha dig med din perfekta redovisningsbyrå. Du får ett prisförslag och ni säger hej till varandra.

3. Kom igång

Din nya byrå hjälper dig komma igång med företagskort och appen – de enda verktygen du behöver!

4. Klart!

Nu kan du låta redovisningsbyrån sköta all löpande administration och du får mer tid över till din passion - ditt företag.

Hur mycket hjälp behöver du?

Bas

Bokföringshjälp

från 790 kr/mån

 • Hjälp med bokföring och rapportering
 • Momsredovisning
 • Lön (1 ägarlön)
 • Smart mobilapp
 • Gratis Visma Spcs Företagskort
 • Programmet Visma eEkonomi Smart
 • Personligt bollplank
Mer om priset

Priset gäller bolag med omsättning på max 250.000kr och priset kan påverkas av antal anställda, bransch, antal verifikationer, integrationer och om företaget har transaktioner som inte är bokförda.

Komplett

Bokföringshjälp

från 1890 kr/mån

 • Hjälp med bokföring och rapportering
 • Momsredovisning
 • Lön (1 ägarlön)
 • Smart mobilapp
 • Gratis Visma Spcs Företagskort
 • Programmet Visma eEkonomi Smart
 • Personligt bollplank
 • Deklaration
 • Bokslut
 • Årsredovisning
Mer om priset

Priset kan påverkas av antal anställda, bransch, antal verifikationer, integrationer och om företaget har transaktioner som inte är bokförda.

Johannes Gustavsson

Johannes Gustavsson AB

Johannes Gustavsson - Johannes Gustavsson AB

"Visma Spcs har varit en del av mitt företagande sedan starten. Jag och min redovisningskonsult kan tillsammans hitta kvitton, fakturor och andra viktiga dokument i ett och samma verktyg."

Martin Luff

RE Group Skandinavien

Martin Luff - RE Group Skandinavien

"Min redovisningsbyrå är mer än någon skulle kunna önska sig. Deras expertis på min verksamhet gör att jag inte behöver oroa mig för allt som har med bokföring att göra. Jag vet att allt är i deras fulla kontroll. Jag känner alltid att jag är deras enda kund. Utomordentlig service. Femstjärnigt."

Vanliga frågor om bokföringshjälp

Bokföringshjälp är perfekt för dig som precis kommit igång med ditt eget företag men känner att bokföring och redovisning inte riktigt är din grej. Du anlitar hellre en bokföringsbyrå som sköter redovisningen åt dig.

Kanske är du nystartad konsult som skjutit på bokföringen fram tills nu? Du kanske bara har använt ett faktureringsprogram tidigare, men närmar dig företagets första deklaration och behöver hjälp med bokföringen? Eller har du kanske testat att bokföra på egen hand men tycker det är för svårt och tidskrävande att lära sig? Oavsett bakgrund så passar vår bokföringshjälp online dig som ny företagare – så att du slipper dras med bokföringsångest.

Eftersom varje företag är unikt är det svårt att sätta ett fast pris för tjänsten. Men om du är ny företagare som inte kommit igång med bokföring riktigt ännu och inte hunnit anställa personal, kostar tjänsten från 790 kr per månad*.

*Priset kan påverkas bland annat av antal anställda, antal verifikationer, verksamhet och om företaget har transaktioner som inte är bokförda. Transaktionskostnader för tex digitala fakturor tillkommer.

Vi strävar efter att matcha dig med en redovisningsbyrå inom 3 arbetsdagar. Sedan kommer redovisningsbyrån att kontakta dig så fort som möjligt.

Nej, en revisor hjälper bara till med revision. Om du vill ha hjälp med företagets redovisning och bokföring så är det en redovisningskonsult du behöver.

Aktiebolag och enskild firma kan få bokföringshjälp online. För andra bolagsformer rekommenderar vi dig att själv söka upp en redovisningsbyrå via vår söktjänst.

Du och din redovisningsbyrå håller löpande kontakt och ni kan tillsammans komma överens om att justera hur samarbetet ska se ut.

Nej, vi förmedlar endast tjänsten och att du får kontakt med en extern redovisningsbyrå. Redovisningsbyrån är partner till Visma Spcs, certifierad inom våra program och expert inom bokföring och redovisning. 

Att ansöka om ett prisförslag är gratis och inte bindande på något sätt. Om du sen väljer att godkänna offerten kommer du och din byrå tillsammans överens om en bindningstid för bokföringshjälpen.

Tillsammans med din redovisningsbyrå löser ni bokföringen och redovisningsarbetet på smidigaste sätt för dig och ditt företag. Redovisningsbyrån kan också finnas tillgänglig för frågor och funderingar om ditt företag.

Du är välkommen att mejla oss på [email protected] med dina frågor så besvarar vi dig så fort som möjligt.

Kontakt

Tania El Kabbouchi, Visma Spcs
Tania El Kabbouchi, Visma Spcs

Har du frågor? Vi hjälper dig!

Du är välkommen att mejla oss med frågor så besvarar vi dem så fort som möjligt.

[email protected]

Alltid med bokföringshjälp