Skicka faktura? Allt om fakturering för företag

Fakturera direkt och få snabbare betalt! Här har vi samlat alla våra artiklar som handlar om fakturering.

 Test! Vilken typ av faktureringsperson är du? Testa dig här.

Blogg > Fakturering

Allt om fakturering för företag

Vill du också få snabbare betalt när du fakturerar i företaget? Det är möjligt genom en effektiv faktureringsprocess. Med rätt teknik kan du fakturera dina kunder direkt, vilket i sin tur leder till att du får snabbare betalt. Slutresultatet? Ökad trygghet för dig som småföretagare.

Här har vi samlat massor av tips om hur du kan fakturera direkt och få snabbare betalt med hjälp av smart teknik – oavsett om du precis startat företag eller har drivit eget i många år.

Välkommen till Visma Spcs!

Därför ska du fakturera digitalt

Hur kan du spara tid och pengar? Hur kan du få smidigare och säkrare arbetsflöden? Se fördelarna med elektronisk fakturering.

När kunden inte betalar

Redan när du säljer något mot faktura tar du en ekonomisk risk. Du kan minimera risken. Gör så här när kunden inte betalar i tid. 

Sälj dina fakturor

Behöver du pengar in på kontot? Att sälja fakturor ökar din likviditet och du frigör tid. Tips för dig som funderar på att sälja fakturor.

Elektronisk fakturering

Skicka e-fakturor. Det blir billigare, går snabbare och ger dessutom så mycket mer på mottagarsidan.

Faktureringslösningar för ett enklare småföretagsliv

Visma eEkonomi fakturering

Med Visma eEkonomi Fakturering får du ett lättarbetat faktureringsprogram som hjälper dig med enkel fakturering, hanterar kunder samtidigt som det håller ordning på företagets inbetalningar. Du får en snygg översikt av fakturerade belopp, förfallna fakturor och försäljning per månad redan på startsidan. Du kan dessutom fakturera från mobilen.

Digital fakturahantering

Med digital fakturahantering kan du skicka och ta emot fakturor med ett klick. Den inbyggda faktureringstjänsten finns i våra ekonomiprogram och hanterar alla format, oavsett hur dina kunder vill ha fakturorna levererade. Tjänsten kan också hämta dina leverantörsfakturor direkt till ditt program. Och självklart är den gratis att ansluta sig till. 

Sugen på nytt program eller vill maxa det du har?

Att fakturera är en självklarhet. Det är alltid roligt att få betalt för sitt arbete. Men det kan bli ännu roligare när jobbet också blir smidigt och enkelt.
Här är programmen och tjänsterna som hjälper dig!

Smarta lösningar

Behöver du fakturering och bokföring? Oavsett om du vill vara på webben eller är i behov av lagerhantering så har vi lösningen för dig. Smidig bokföring, helt enkelt. 

Visma eEkonomi      Visma Administration

Jobba digitalt

Det finns fördelar med att digitalisera. Genom att jobba smart får du ett säkrare företagande. Här är vitsen med automatisk bokföring och tips på hur du kommer igång med att bli digital. 

Bokför automatiskt    7 enkla steg

Senast publicerat