Hej redovisningsbyrå

Visma Spcs för din redovisningsbyrå

Redovisning som det borde vara

Oavsett om du har haft redovisningsbyrå i tio år, eller är en-helt-sprillans-ny-redovisningsbyrå är Visma Smarta Byrån rätt för dig. Du plockar helt enkelt ihop de program du behöver – och betalar bara för det du använder.  

Skatt, bokslut, bokföring, byråstöd...

Det bästa bokslutsprogrammet? Såklart. Vi har liksom program för alla redovisningsuppdrag så du kan sköta ALLT från ett och samma ställe. Det stavas: Helhetsleverantör. 

...och så mycket mer

En unik prismodell, smarta samarbeten och företagarnas favorit räcker inte. Du kan också bli Byråpartner gratis och få lite cash tillbaka helt enkelt. 

Visma Smarta Byrån

I vårt byråpaket får du följande program

Visma eEkonomi

Du som redovisningskonsult har tillgång till alla funktioner och finesser i vårt bokföringsprogram. Välj själv hur du delar arbetsuppgifterna med din kund.

Visma Lön Smart Ikon

Visma Lön Smart

Visma Lön Smart är inte bara smart utan väldigt smart. Fullpackat med finesser och finurligheter för dig som gör lönehantering till dina kunder.

Visma Ekonomiöversikt

Visma Ekonomiöversikt

Med tydliga och lättförståeliga diagram och rapporter kan dina kunder få insikt hur det går för deras företag.

Visma Skatt & Bokslut Pro Ikon

Visma Skatt & Bokslut Pro

När du jobbar effektivt med bokslut stämmer du av dina kunders bokföring löpande under året. Och voilà, då är det mesta redan gjort när det är dags för bokslut.

Visma Advisor Ikon

Visma Advisor

Ett byråstöd där ALLT finns, exempelvis intern tidredovisning, bevakningslistor, resursplanering och dokumentationshantering. Och självklart KYC.

Nyheter för dig som redovisningskonsult

Visma Advisor KYC

"Överskådligt"." Wow". "Detta är guld". Vill du känna likadant?

Varsågod

Blippa. Fota. Done!

Företagskortet som gör att du får mer tid över till glassen.

Läs mer

Morgonsoffan 24/5

Temat är penningtvätt, allmän riskbedömning, kundkännedom och mycket mer! Det vill du inte missa.

Boka gratis

Joachim Olofsson

ERA Revisorer i Norr AB

 Joachim Olofsson - ERA Revisorer i Norr AB

”Vi har jobbat med Visma Spcs i flera år på grund av helhetslösningen som Visma Spcs levererar i sitt byråpaket. Vi ser en bättre lönsamhet med alla funktioner i Visma Smarta Byrån."

Tintti Dahlin

Natural Numbers

Tintti Dahlin - Natural Numbers

"Vi är pro Visma Spcs så det sjunger om det! Vi använder bara Visma Smarta Byrån och med en helhetslösning blir arbetet strömlinjeformat och alla jobbar på samma sätt enligt samma processer."

Erika Wårstam

Deskjockey

Erika Wårstam - Deskjockey

"Inom loppet av 5 minuter kan årsredovisningen vara signerad av kund och inlämnad till Bolagsverket. Allt klart, ingen väntan och jag kan släppa det bolaget och gå vidare till nästa. Det är så smidigt!"

Johanna Ottvar

Redovisningsbyrån Redo

Johanna Ottvar - Redovisningsbyrån Redo

"Visma Advisor är kärnan i vår verksamhet. Där har vi bevakningslistor, kundregistret, tidrapportering, fakturering och därifrån kommer vi åt redovisningsprogram i Visma Smarta Byrån."

Kontakt

Vi hjälper din redovisningsbyrå

Har du funderingar på vad Visma Spcs kan göra för din redovisningsbyrå? Ring en av våra byråexperter eller boka in 30 minuters gratis rådgivning så hjälper vi dig! Vi lovar, du får minst ett tips.

Ring oss på 0470-70 61 60

Boka gratis rådgivning
Tania El Kabbouchi på Visma Spcs
Tania El Kabbouchi på Visma Spcs

Alltid med Visma Spcs