Läs och inspireras av våra kunder

Natural Numbers

Tre nycklar till en lönsam byrå

"Vi är pro Visma Spcs så det sjunger om det! Vi använder bara Visma Spcs molnbaserade program, berättar Tintti. Med samma system blir arbetet strömlinjeformat och alla jobbar på samma sätt enligt samma processer och har tillgång till samma information."

Läs mer 

Kite Sverige

Så blev de medarbetarnas bästa byrå

De anställda trivs så bra på Ekonomibyrån i Tranås att byrån nyligen vann Visma Accounting Awards - medarbetarnas pris. Men delägaren Jerry Fager är tydlig med att det inte är någon rosa, fluffig tillvaro det handlar om.

Läs mer 

Kite Sverige

Så blev Saldo kundernas favorit

Psykologi är minst lika viktigt som redovisning när en byrå blir kundernas favorit. Det menar Mattias Segerbrand, kreativ ledare och en av grundarna av Saldo Redovisning som nyligen vann kundernas pris i Visma Accounting Awards.

LÄS MER 

Kite Sverige

Så växte de sin byrå rekordsnabbt

På sex år har deras redovisningsbyrå växt med mer än 500 procent och 2022 utsågs de till Gasellföretag. Vad är det som gör Redo till en framgångsbyrå? Delägaren Johanna Ottvar delar med sig.

LÄS MER 

Kite Sverige

Digitalisering ger frihet

En framgångsrik byråledare på dagarna och skärmflygare på kvällarna. Jobb i Sverige och fritid på Teneriffa. Hur får Max Blomqvist, vd på Maroni Redovisningsbyrå ihop det? Med en helhjärtad satsning på digitalisering och effektivisering.

LÄS MER 

Framtidens Redovisning

Helt digitalt enda vägen

På Framtidens Redovisning AB förekommer inga papper. I avtalet skriver Sara att kunden måste spara kvitton och andra pappersoriginal i sju år. Men “digital first” gäller ändå, hos henne. Papperet är en formalitet. 

Läs mer 

Kite Sverige

Framgångsbyrån ger sina bästa tips

Kunderna tycker verkligen om den här byrån, där kompetens och service går hand i hand. Som tidigare vinnare av Visma Accounting Awards och nu också vinnare av Årets framtidsbyrå finns JDG Revision verkligen där för sina företagare. Här delar de sina bästa tips.

LÄS MER 


Joachim Olofsson

ERA Revisorer i Norr AB

 Joachim Olofsson - ERA Revisorer i Norr AB

”Vi har jobbat med Visma Spcs i flera år på grund av helhetslösningen som Visma Spcs levererar i sitt byråpaket. Vi ser en bättre lönsamhet med alla funktioner i Visma Smarta Byrån."

Tintti Dahlin

Natural Numbers

Tintti Dahlin - Natural Numbers

"Vi är pro Visma Spcs så det sjunger om det! Vi använder bara Visma Smarta Byrån och med en helhetslösning blir arbetet strömlinjeformat och alla jobbar på samma sätt enligt samma processer."

Erika Wårstam

Deskjockey

Erika Wårstam - Deskjockey

"Inom loppet av 5 minuter kan årsredovisningen vara signerad av kund och inlämnad till Bolagsverket. Allt klart, ingen väntan och jag kan släppa det bolaget och gå vidare till nästa. Det är så smidigt!"

Johanna Ottvar

Redovisningsbyrån Redo

Johanna Ottvar - Redovisningsbyrån Redo

"Visma Advisor är kärnan i vår verksamhet. Där har vi bevakningslistor, kundregistret, tidrapportering, fakturering och därifrån kommer vi åt redovisningsprogram i Visma Smarta Byrån."

Vi hjälper din redovisningsbyrå

Har du funderingar på vad Visma Spcs kan göra för din redovisningsbyrå? Ring en av våra byråexperter eller boka in 30 minuters gratis rådgivning så hjälper vi dig! Vi lovar, du får minst ett tips.

Ring oss på 0470-70 61 60

Boka gratis rådgivning
Tania El Kabbouchi på Visma Spcs
Tania El Kabbouchi på Visma Spcs