Kom igång i Visma Tid Smart/Pro

Våra erfarna specialister skräddarsyr ett utbildningsupplägg och innehåll som passar dina behov och utmaningar.

Visma Tid Smart/Pro

Boka kom igång-hjälp

Perfekt för dig som är ny. Du får ett skräddarsytt upplägg med genomgång av inställningar, arbetssätt och grundläggande funktioner med möjligheter för vidareutbildning. 

Behöver du mer information? Läs vanliga frågor.  

Visma Tid Smart/Pro

Boka specialisthjälp

För dig som vill ha hjälp med rådgivning i specifika frågor och djupgående information hur du kan komma igång och använda olika moduler.

Behöver du mer information? Läs vanliga frågor.  

Visma eEkonomi Tid

Speciellt erbjudande

För dig som har Visma eEkonomi Tid har vi ett speciellt erbjudande där du får hjälp att komma igång i Visma Tid Smart eller Pro. 

Det här får du med specialisthjälpen

MAN_KALEDOISKOP_4023x 2548.jpg

Integrationer 

Få hjälp med anpassning till Visma eEkonomi eller Visma Administration och säkerställ att du har rätt inställningar. Vi går igenom hela flödet från att sammanställa fakturaunderlag till att skicka över det till ekonomisystemet.

Du får också hjälp med anpassning till Visma Lön Smart eller Visma Lön 300/600. Vi ser till att de tidkoder, utlägg och tillägg är rätt kopplade mot lönesystemet.

VISMA_COUPLE_GLASSES_4023x2548.jpg

Projekthantering & tidrapportering

Vi hjälper dig att få koll på dina projekt och hur du får till en smidig tidrapportering. Om du vill ha en detaljerad tidrapportering kan du registrera tid mot projekt, aktiviteter och uppgifter, vi hjälper till med uppsättningen.

PHONES_TABLE_LOCO_4023x2548.jpg

Utvärdera projekt via analys och rapporter

Få hjälp hur du kan följa upp och utvärdera dina projekt med hjälp av rapporter och viktiga nyckeltal med analysverktyget.

VISMA_MOBILE_SOFA_PINK_4023x2548.jpg

Prislistor och artiklar

Du får hjälp med hur du ska arbeta med ditt artikelregister och eventuella prislistor.
Du kan jobba med följande artiklar: tid, material, tillägg, traktamente och maskiner/ utrustning.

VISMA_GIRL_CLOUDFACE_VANILJ_4023x2548.jpg

Digitalisering

Vi hjälper dig hur du kommer igång och arbetar digitalt och hur du minskar administrationen och effektiviserar arbetet.

VISMA_COMPUTER_SOFA_CROPPED_4023x 2548.jpg

Fördjupa dig i de olika funktionerna

Få stöttning och tips hur du kan arbeta med modulerna i efter dina behov och hur du får till ett effektivt arbetsflöde.

Vanliga frågor

I vår specialisthjälp finns det få begränsningar. Våra specialister är flexibla hjälper till med det mesta som går att fråga om kring tidrapportering och dess kringområden. När du behöver hjälp utanför programsupporten som vi erbjuder är specialisthjälpen en god investering - oavsett om du är en ny eller mer erfaren användare.

Några exempel är frågor kring fakturering, projekthantering och integrationer till andra system. Det är också vanligt att vi hjälper till att implementera effektiva och bra arbetssätt och flöden utifrån hur er verksamhet ser ut. För oss är ingen fråga för liten eller stor, vi gör allt vi kan för att hjälpa till.

Du bokar en tid som passar dig. Vi ringer upp på den avtalade tiden och delar skärm med dig via Teamviewer under tiden som vi går igenom dina frågeställningar. Förbered er gärna genom att ladda ner TeamViewer innan bokningstillfället, genom länken: https://www.898.tv/vismatv

Vid eventuellt förhinder ska av/ombokning ske senast 12 h före avtalad tid till: onboarding.spcs@visma.com