Supportsidor för Visma Ekonomiöversikt

Aktuellt just nu

En ny affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Det här är Visma Forward 2016

I november gick Visma Forward 2016 av stapeln och oavsett om du var där, eller inte. Finns mycket att se, läsa och ta in för dig som arbetar på en redovisningsbyrå och vad som händer i framtiden för en väldigt spännande branch.

Aktivera samarbete med din kund

Att aktivera ett samarbete i någon av våra samarbetstjänster är ett bra sätt att komma närmare din kund. Manuellt arbete försvinner och du får enklare att rådgiva din kund. En nöjdare och mer välmående kund, det vinner alla på.

Snygga och tydliga rapporter

Du ser ditt resultat månad för månad i enkla grafer och kan klicka dig ner på verifikationsnivå i dina rapporter och göra noteringar. Spana in Visma Ekonomiöversikt, webbaserat, perfekt för analys a ditt företag.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Så fungerar Visma Ekonomiöversikt

I denna filmen visar Gustav hur du kan få bättre koll på din ekonomi med Visma Ekonomiöversikt genom snygga och lättförstådda grafer. Läs mer på: ...

Hjälp dygnet runt med Visma Supportpanel

I denna filmen visar Gustav hur du kan få hjälp dygnet runt med Visma Supportpanel. Manus: Under frågetecknet längst upp här hittar du det vi kallar Visma ...