Co

Supportsidor för Visma Compact

Aktuellt just nu

GDPR i Visma Compact

För att underlätta för dig har vi här samlat information om vad du bör tänka på för att följa GDPR när du arbetar i Visma Compact

Under Arbeta enligt GDPR på denna sidan hittar du bland annat hur du raderar kunduppgifter, leveransadresser och leverantörsuppgifter.

Säkrare lösenord på vismaspcs.se

Vi gör inloggningen säkrare till vismaspcs.se genom att använda ett mer avancerat lösenord.

Därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

Snygga och tydliga bokföringsrapporter

Vill du se ditt resultat månad för månad eller i enklare grafer? Önskar du kunna klicka dig ner på verifikationsnivå i dina rapporter och göra noteringar? Spana in Visma Ekonomiöversikt, webbaserat och där du laddar upp din SIE-fil för analys av företaget.

Behöver du hjälp med ett anställningsavtal?

Har du nyligen anställt en person i ditt företag och söker en mall för anställningsavtal? Eller behöver du en körjournal till dina företagsresor? Vi erbjuder dig flera olika typer av gratis mallar för att underlätta ditt dagliga företagande.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Skicka e-faktura med Visma AutoInvoice i Visma Compact

I den här filmen får du hänga med när Annie visar hur enkelt det är att skicka dina fakturor elektroniskt via Visma AutoInvoice. Se även hur du kan ladda ner ...

Byte av dator med program från Visma Spcs

Ska du byta dator kan du kika på den här filmen där Annie visar hur enkelt det är att flytta med sig sitt företag från en dator till en annan. Se även hur du laddar ...