Co

Support för Visma Compact

Aktuellt just nu

Kontakta supporten

Behöver du hjälp i ditt program? Vi finns här för dig.

Kontakta supporten

Microsoft har upphört med support för Windows 7

Den 14 januari 2020 upphörde Microsoft med support på operativsystemet Windows 7. Efter detta datum går det inte att få säkerhetsuppdateringar från Windows Update som skyddar datorn. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar för att undvika en situation där du behöver service eller support.

Checklista årsavslut

Här är en checklista du kan följa steg för steg, för att underlätta ditt arbete i samband med nytt bokföringsår.

Tydliga bokföringsrapporter

Vill du se ditt resultat månad för månad eller i enklare grafer? Önskar du kunna klicka dig ner på verifikationsnivå i dina rapporter och göra noteringar? Spana in Visma Ekonomiöversikt, webbaserat och där du laddar upp din SIE-fil för analys av företaget.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Byt dator med program från Visma Spcs

Johan visar hur du flyttar över ditt företag från en dator till en annan med lokalt installerade program från Visma Spcs. Tänk på att ...

Uppdatera program från Visma Spcs

Gustav visar hur du laddar ner och uppdaterar till den senaste versionen av ditt program. Tänk på att om du använder våra ...