Co

Support för Visma Compact

Aktuellt just nu

Nu kan du mejla ditt ärende till oss

Nu kan du mejla ditt supportärende gällande Visma Compact till oss.

Skapa ditt ärende här

Mejl som inkommit före 15:00 besvaras alltid samma arbetsdag.

Samtidigt upphör möjligheten till support via telefon och chatt.

Microsoft upphör med support för operativsystemet Windows 7

Från den 14 januari 2020 upphör Microsoft med support på Windows 7. Efter det datumet går det inte längre att få säkerhetsuppdateringar från Windows Update som skyddar datorn. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar till Windows 10 före januari 2020, för att undvika att du hamnar i en situation där du behöver service eller support.

Jobbar du mot offentlig sektor?

Från 1 april 2019 är det e-fakturor som gäller för dig som skickar fakturor till företag inom offentlig sektor. I Compact  finns Visma AutoInvoice där du kan skicka e-fakturor. Det kostar inget att ansluta sig till AutoInvoice - du betalar bara för det du använder.

Snygga och tydliga bokföringsrapporter

Vill du se ditt resultat månad för månad eller i enklare grafer? Önskar du kunna klicka dig ner på verifikationsnivå i dina rapporter och göra noteringar? Spana in Visma Ekonomiöversikt, webbaserat och där du laddar upp din SIE-fil för analys av företaget.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Uppdatera program från Visma Spcs

I den här filmen visar Gustav hur du laddar ner den senaste versionen av ditt program. Ladda ner på: https://vismaspcs.se/anvandare/logga-in adm, adm02, ...

Skicka e-faktura med Visma AutoInvoice i Visma Compact

I den här filmen får du hänga med när Annie visar hur enkelt det är att skicka dina fakturor elektroniskt via Visma AutoInvoice. Se även hur du kan ladda ner ...