Var hittar jag checklistan om årsavslut?

Här hittar du en checklista som du kan följa för att underlätta ditt arbete om du har bokföringsår som slutar 31 december. Om du inte har den senaste versionen av ditt program kan det vara bra att installera den innan du gör ditt årsavslut.

Visma Administration 200 »
Visma Administration 500 »
Visma Administration 1000 »
Visma Administration 2000 »

Hur tar jag bort en kundfaktura/skapar en kreditfaktura?

Om fakturan är helt eller delvis fel och fakturan är journalförd, måste du kreditera fakturan. För att kreditera en faktura så ställer du dig på fakturan och därefter klickar du på pilen under knappen Ny och väljer Kreditfaktura. Här kan du välja att kreditera hela eller en del av fakturan.

Läs mer i avsnittet Skapa kreditfaktura

Är den felaktiga fakturan inte journalförd så kan du istället radera artikelraderna och sedan använda den till en annan kund, alternativt Makulera kundfakturan

Vilket konto ska jag bokföra på?

Vilket konto du ska bokföra på är en fråga som du inte är ensam om att ställa dig. Vi har samlat alla dina bokföringsfrågor på ett och samma ställe: I vårt supportforum

Skulle du inte hitta svaret på just din fråga, går det väldigt bra att ställa den i forumet, där både andra användare och Vismas medarbetare kommer ge dig hjälp inom kort.

Jag ska byta dator, hur gör jag?

I avsnittet Byta dator kan du läsa en instruktion som beskriver hur du ska göra när du ska byta dator, eller om du ska flytta företaget mellan datorer med programmet Visma Administration. Föredrar du istället att se en film som visar hur du byter dator har vi gjort filmen just för dig: Byte av dator med program från Visma Spcs.

Hur gör jag för att byta till ett webbaserat program?

Visma eEkonomi ger dig möjlighet att hantera din fakturering och bokföring online. Arbeta med vilken enhet du vill - dator, surfplatta eller mobil. Valet är ditt.

I avsnittet Byte från annat bokföringsprogram till Visma eEkonomi kan du läsa allt du behöver veta kring ett byte från ditt nuvarande program till Visma eEkonomi.

Läs hjälpen eller våra steg-för-steg-guider.

Välj din variant av Visma Administration:
200, 5001000 eller 2000

Här hittar du vanliga frågor kring ditt program.

Välj din variant av Visma Administration:
200, 500, 1000 eller 2000

Supportforum

Ställ din fråga, sök svar eller ge tips.

Välj din variant av Visma Administration:
200, 500, 1000, eller 2000