« Utbildning / Visma Administration

Utbildning i Visma Administration - alla kurser

Se alla utbildningar i vårt affärssystem för småföretag och redovisningsbyråer.

Få bästa starten

Kom igång-utbildning

Fördjupa dig

Förkovra dig

Boka kom igång-hjälp

Perfekt för dig som är ny. Kom igång med hjälp av ett skräddarsytt upplägg med genomgång av inställningar, arbetssätt och grundläggande funktioner med möjligheter till vidareutbildning.

Boka nu

Boka specialisthjälp

För dig som vilI ha hjälp med rådgivning i specifika frågor och djupgående information hur du kan komma igång och använda olika funktioner i ditt program.

Boka nu

Jobba smart


GRATIS FILM

Arbeta effektivt med bokföringsmodulen i Visma Administration

Se filmen hur du arbetar smartare och effektivare i bokföringsmodulen. Du lär dig bland annat använda genvägar/snabbkommandon, konteringsmallar och digitala funktioner. Filmen är 1:14.

Se film


GRATIS FILM

Arbeta effektivt med lager i Visma Administration 1000/2000

Se filmen hur du arbetar smartare och effektivare i lagermodulen. Vi går bland annat igenom avstämning lager, inventering och om något går fel. Filmen är 1:17.

Se film


GRATIS FILM

Arbeta digitalt och hållbart i Visma Administration

För dig som vill arbeta med programmets alla digitala funktioner och här lär du dig bland annat att skicka och ta emot e-fakturor, digitala kvitton via Visma Scanner och betalningspåminnelse via Visma AutoCollect. Filmen är 1:12.

Se film


GRATIS FILM

Kom igång i Visma eEkonomi vid byte från Visma Administration

Kika på filmen för dig som idag jobbar i Visma Administration och som ska starta upp i Visma eEkonomi. Du lär dig vad får du med dig över till Visma eEkonomi, vad du behöver göra i Visma Administration och hur du flyttar över dina uppgifter. Filmen är 14 minuter.

Se film

Efter denna film är det bra att kika på filmen Rivstart Visma eEkonomi där du får en snabb rundtur hur Visma eEkonomi funkar. Utbildning i Visma eEkonomi »


GRATIS FILM

Så funkar Peppol för e-faktura

Peppol används när du skickar och tar emot e-fakturor. Här lär du dig om Peppols standard och regelverk, när du behöver Peppol-ID och i vilket syfte. Filmen är 28 minuter.

Se film


DIGITAL UTBILDNING

Bli digital i Visma Administration 500/1000/2000

Här lär du dig hur du jobbar med programmets digitala funktioner och finesser för att bli mer effektiv. Vi går in på områden som försäljning, inköp och bokföring. 

Läs mer och boka

Få bästa starten


DIGITAL UTBILDNING

Grundkurs i Visma Administration 500/1000/2000

Digital utbildning där vi går igenom grundläggande funktioner för dig som är ny användare, eller för dig som har använt programmet ett tag men känner dig osäker. 

Läs mer och boka

Fördjupa dig


DIGITAL UTBILDNING

Fortsättningskurs i Visma Administration 500/1000/2000

Digital utbildning för dig som är en van användare i programmet och som vill lära dig mer om funktioner och finesser, exempelvis funktioner i reskontran och bokföringen.

Läs mer och boka

Gör det själv

Vi har många alternativ om du vill komma igång på egen hand. Vi har samlat allt på vår supportsida för Visma Administration.

Supportsida

Relaterade utbildningar

Se alla bokföringskurser

Hanna Carmvall, Personlig Tränare