Kommer Visma eEkonomi hantera arbetgsivardeklaration på individnivå (AGI)?
Självklart!
Från1 januari 2019 ska alla företag redovisa arbetsgivardeklaration på individnivå. AGI - vad är det?
Var hittar jag checklistan om årsavslut?

Checklistan riktar sig till dig som har räkenskapsår som slutar i december och/eller använder lönedelen i Visma eEkonomi.

Checklista årsavslut »

Hur skapar jag företaget deklaration i Visma eEkonomi?
Har du inte aktiverat tillvalet gör du det under Appar och tillval.
Deklarationen öppnar och skapar du under Bokföring - Årsavstämning
Vad ska jag tänka på med momsen?

Vi har en checklista som hjälper dig med allt från avstämning till inlämning.

Hur tar jag bort en faktura/skapar en kreditfaktura?

Om fakturan är helt eller delvis betald, måste du kreditera fakturan. När du står på fakturan väljer du Åtgärder - Kreditera. Läs mer i avsnittet Kreditfaktura.

Om fakturan är obetald kan du välja att ångra fakturan. Öppna fakturan och välj Åtgärd - Ångra faktura. En verifikation skapas och registreras åt dig som vänder den valda fakturan och kvittar dem mot varandra. Se vår film Ångra en faktura.

Vilket konto ska jag bokföra på?

Vilket konto ska jag bokföra på? Är en fråga som du inte är ensam om att ställa dig. Vi har samlat alla era bokföringsfrågor på ett och samma ställe: I vårt supportforum.

Skulle du inte hitta svaret på just din fråga, går det väldigt bra att ställa den i forumet, där både andra användare och Visma medarbetare kommer ge dig hjälp inom kort.

Ny i programmet? Då ska vi se till att du kommer igång!

Visma eEkonomi

Gör det själv

Ingår

Kom-igång på egen hand

Vi har samlat all vår kom igång-hjälp för dig som är ny i programmet och vill lära dig själv.

Innehåll:

• Introduktion: eLearning
  • Skriven hjälp
  • Filmer
  • Steg för steg
  • Vanliga frågor

eEkonomi Smart eEkonomi Fakturering eEkonomi Bas eEkonomi Pro

Visma eEkonomi

Webbinarium

695 kr

Lärarledd utbildning online när det passar dig

Boka in dig på ett av våra populära kom igång-webbinarier!

Om webbinariet:

• En genomgång av grunderna som du behöver veta i programmet.
  • Inga förkunskaper krävs.
  • Webbinariet pågår i 2 timmar.
  • Vi erbjuder ett brett urval av datum att välja mellan.

Boka nu

Aktuellt just nu

eEkonomi

Har du koll på vad som hände i Visma eEkonomi i oktober? Kika in forumtråden Uppdateringar i eEkonomi november 2018 »

Teori bokföring

Lagen om Arbetsgivardeklaration på individnivå är snart här. Lär dig allt om AGI »

Korrigera fel

Ibland går det fel och inget konstigt med det! Istället för att skjuta problemet åt sidan ta tag i det på en gång. Här får du hjälp med felsökning »

Läs hjälpen eller våra steg-för-steg-guider.

Välj din variant av Visma eEkonomi:
Smart, Fakturering Bas,  Pro,
TidDeklaration eller Deklaration/Årsredovisning

Här hittar du vanliga frågor kring ditt program.

Välj din variant av Visma eEkonomi:
Smart,  Fakturering, BasPro,
Tid, Deklaration eller Deklaration/Årsredovisning

Supportforum

Ställ din fråga, sök svar eller ge tips.

Välj din variant av Visma eEkonomi:
Smart,  Fakturering, Bas, Pro,
Tid, Deklaration eller Deklaration/Årsredovisning