Vad ska jag tänka på med momsen?

Vi har en checklista som hjälper dig med allt från avstämning till inlämning.

Hur tar jag bort en faktura/skapar en kreditfaktura?

Om fakturan är helt eller delvis betald, måste du kreditera fakturan. När du står på fakturan väljer du Åtgärder - Kreditera. Läs mer i avsnittet Kreditfaktura.

Om fakturan är obetald kan du välja att ångra fakturan. Öppna fakturan och välj Åtgärd - Ångra faktura. En verifikation skapas och registreras åt dig som vänder den valda fakturan och kvittar dem mot varandra. Se vår film Ångra en faktura.

Kan jag ändra en verifikation om jag bokfört fel?

Självklart går det att ändra om det blivit fel! Se avsnitten Ändra preliminära verifikationer om verifikationen är i en olåst period, eller Skapa en korrigeringsverifiktion om verifikationen är i en låst period.

Vilket konto ska jag bokföra på?

Vilket konto ska jag bokföra på? Är en fråga som du inte är ensam om att ställa dig. Vi har samlat alla era bokföringsfrågor på ett och samma ställe: I vårt supportforum.

Skulle du inte hitta svaret på just din fråga, går det väldigt bra att ställa den i forumet, där både andra användare och Visma medarbetare kommer ge dig hjälp inom kort.

Hur tömmer jag cache-minnet i webbläsaren?
Cacheminnet kan ibland ställa till med problem när sidor ska visas. Exempelvis kan det göra att eEkonomi beter sig konstigt eller att det inte går att komma åt programmet. Testa då alltid cacheminnet, läs mer hur du gör i Hur tömmer jag cache-minnet i webbläsaren?

Aktuellt just nu

Checklista för moms

Har du koll på vad som hände i Visma eEkonomi i augusti? Kika in forumtråden Uppdateringar i eEkonomi augusti 2018 »

Korrigera fel

Ibland går det fel och inget konstigt med det! Istället för att skjuta problemet åt sidan ta tag i det på en gång. Här får du hjälp med felsökning »

En film säger mer än tusen bilder? - Kika på våra youtubefilmer

Läs hjälpen eller våra steg-för-steg-guider.

Välj din variant av Visma eEkonomi:
Smart, Fakturering Bas,  Pro,
TidDeklaration eller Deklaration/Årsredovisning

Här hittar du vanliga frågor kring ditt program.

Välj din variant av Visma eEkonomi:
Smart,  Fakturering, BasPro,
Tid, Deklaration eller Deklaration/Årsredovisning

Supportforum

Ställ din fråga, sök svar eller ge tips.

Välj din variant av Visma eEkonomi:
Smart,  Fakturering, Bas, Pro,
Tid, Deklaration eller Deklaration/Årsredovisning