Business by design

Frågor om kursen?
Telefon 0470-70 61 50
E-post [email protected]
Kontakt Kontakta oss
Bokningsvillkor Se villkor

Business by design

Den här workshopen vänder sig till Byråledare/Byråägare som vill digitalisera, skapa en hållbar och lönsam byrå med Visma Spcs. Tillsammans med våra Byråcoacher tar du fram dina mål och skapar din affärsplan.

Utbildningsform

Webbinarium

Kunskapsnivå

Grundkurs

Förkunskaper

Du skall vara Byråledare eller ägare till en Redovisningsbyrå och ha god kännedom om ert företag.

Innehåll

De flesta byråer bara händer - kunder trillar in, du anställer personal och plötsligt är du byråledare, personalansvarig, IT-ansvarig och inte minst en redovisningskonsult med väldigt mycket att göra. Byråledarens viktigaste roll - att driva byrån - kommer ofta i andra hand.

Under workshopen får du möjlighet att skapa din egen affärsplan, anpassad efter din byrås unika förutsättningar och de områden som är viktiga för er att fokusera på. Vi tillhandahåller verktyg för att utveckla en hållbar och lönsam verksamhet. Genom vår vägledning hjälper vi dig att identifiera dina styrkor, nyttja dina möjligheter och designa en effektiv affärsmodell. Du får insikter i hur framgångsrika strategier och processer kan bidra till utvecklingen av din byrå.

Workshopen erbjuder även en unik chans att nätverka med andra byråledare som möter liknande utmaningar. Nu är det dags att ta kontroll över din framtid.

Kurstid

3.5 timmar

Övrigt

Workshopen hålls av våra egna lärare som har coachat hundratals byråer som har digitaliserat sin redovisningsbyrå. Vår rekommendation är att delta minst 2 personer från byrån. 


Bokningsvillkor