Bokningsvillkor

När vi tagit emot din anmälan skickar vi en bokningsbekräftelse med uppgifter om tid och adress. Bekräftelsen skickas till den e-postadress till deltagaren som anges vid bokningen. Anmälan är bindande.

Kallelse skickas ut ca 7 dagar före lärarledda kurser och dagen före kursen om det är ett webinarium.

Kursavgiften faktureras normalt 30 dagar före kursstart med betalningsvillkor 30 dagar. Om du bokar din plats mindre än 30 dagar före kursstart faktureras avgiften i samband med bokningen.

Ombokning

Ombokning av lärarledda kurser i kurslokal/digital utbildning

Du kan utan extra kostnad boka om till annat kurstillfälle fram till 14 dagar före kursstart. Om du får förhinder går det bra att byta till en annan deltagare, meddela oss då namn och e-postadress för den nya deltagaren.

Ombokning av webbinarium

Du kan utan extra kostnad boka om till annat tillfälle fram till två dagar före kursstart. Om du får förhinder går det bra att byta till en annan deltagare, meddela oss då namn och e-postadress för den nya deltagaren.

Avbokning

Avbokning av lärarledda kurser i kurslokal/digital utbildning

Du kan mot en avbokningsavgift avboka din utbildning fram till 14 dagar före kursstart. Du debiteras då 1000 kr plus moms per avbokad deltagare.

Om avbokningen sker mindre än 14 dagar före kursstart ska hela kursavgiften betalas.

Om du blir sjuk eller drabbas av olycksfall kan du så sent som på utbildningsdagen, mot uppvisande av läkarintyg, boka om din plats eller få hela avgiften krediterad.

Avbokning av webbinarium

Avbokning måste ske senast två dagar före kursstart. I annat fall ska hela kursavgiften betalas.

Om du blir sjuk eller drabbas av olycksfall kan du så sent som på utbildningsdagen, mot uppvisande av läkarintyg, boka om din plats eller få hela avgiften krediterad.

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid för få deltagare.

När du bokar en utbildning hos Visma Spcs godkänner du även vår integritetspolicy.