Bokningsvillkor

När vi tagit emot din anmälan skickar vi en bokningsbekräftelse med uppgifter om tid och adress. Bekräftelsen skickas till den e-postadress till deltagaren som anges vid bokningen. Anmälan är bindande.

Kallelse skickas ut ca 24 h före kursstart.

Kursavgiften faktureras normalt 30 dagar före kursstart med betalningsvillkor 30 dagar. Om du bokar din plats mindre än 30 dagar före kursstart faktureras avgiften i samband med bokningen.

Ombokning

Ombokning av lärarledda kurser i kurslokal/digital utbildning

Du kan utan extra kostnad boka om till annat kurstillfälle fram till 14 dagar före kursstart. Om du får förhinder går det bra att byta till en annan deltagare, meddela oss då namn och e-postadress för den nya deltagaren.

Ombokning av webbinarium

Du kan utan extra kostnad boka om till annat tillfälle fram till två dagar före kursstart. Om du får förhinder går det bra att byta till en annan deltagare, meddela oss då namn och e-postadress för den nya deltagaren.

Ombokning av eLearning

Vid förhinder finns  möjlighet att överlåta utbildningsplatsen till en annan deltagare. Vänligen meddela oss den ersättande deltagarens namn och e-postadress. Den nya deltagaren kommer då att överta tillgången till den ursprungliga bokningen och kan utnyttja återstående tid.

Avbokning

Avbokning av lärarledda kurser i kurslokal/digital utbildning

Du kan mot en avbokningsavgift avboka din utbildning fram till 14 dagar före kursstart. Du debiteras då 1000 kr plus moms per avbokad deltagare.

Om avbokningen sker mindre än 14 dagar före kursstart ska hela kursavgiften betalas.

Om du blir sjuk eller drabbas av olycksfall kan du så sent som på utbildningsdagen, mot uppvisande av läkarintyg, boka om din plats eller få hela avgiften krediterad.

Avbokning av webbinarium

Avbokning måste ske senast två dagar före kursstart. I annat fall ska hela kursavgiften betalas.

Om du blir sjuk eller drabbas av olycksfall kan du så sent som på utbildningsdagen, mot uppvisande av läkarintyg, boka om din plats eller få hela avgiften krediterad.

Avbokning av eLearning

Avbokning måste ske inom 30 dagar från beställningsdatum och förutsätter att utbildningen ej har påbörjats av deltagaren. Överskrider ni 30-dagarsperioden eller har påbörjat kursen, är kreditering inte längre möjlig. Vid sjukdom eller olycksfall finns möjlighet att förlänga antalet dagar som du har tillgång till utbildningen utan extra kostnad. 

Hantering av personuppgifter

Du hittar information om hur vi hanterar dina uppgifter i vår integritetspolicy: https://vismaspcs.se/integritetspolicy 

När du bokar upp dig på en utbildning hos oss på Visma Spcs kommer dina uppgifter att delas med EduAdmin (Plats för databehandling: EU - Sverige). 

När du loggar in på en digital utbildning eller ett webbinarium används ditt fullständiga namn och din e-postadress av vår underbiträde Zoom, din e-postadress delas med dem för att ge dig länken till den digitala utbildningen. Din e-postadress finns lagrad hos zoom. Vill du att din information vi delar med Zoom ska tas bort är du välkommen att kontakta oss med webbinarietillfället du deltog på samt e- postadressen du var anmäld med. 

Platsen för databehandling för båda våra underbiträden är inom EU, men med användning av Zoom finns det ett undantag och en del av uppgifterna överförs till USA.

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid för få deltagare.

När du bokar en utbildning hos Visma Spcs godkänner du även vår integritetspolicy.