Avstämningar på nytt sätt

Avstämningar, bokslut, skatt och deklaration ... på automatik. Kan det verkligen fungera? Jadå. Extra bra att allt finns hos samma trygga leverantör och att det är prisvärt!

Är du redo för Visma Skatt & Boksltu Pro? 

Svara på 12 enkla frågor om hur du jobbar med avstämningar idag och hur du skulle vilja ha det om du fick önska.

ALLTID REDO!


Avstämningar, bokslut, skatt och deklarationer är tidsödande. Den mest automatiserade lösningen heter Visma Skatt & Boksltu Pro och ingår i Visma Smarta Byrån som består av program för kundhantering, redovisning, bokslut, skatt, deklarationer och rapportering.

Tillsammans skapar de här tjänsterna ett flöde så snabbt, att du kommer att behöva uppdatera affärsmodellen om du fortfarande använder mycket timpriser. (Oroa dig inte, vi hjälper dig med det.) 

Så fungerar Visma Skatt och Bokslut Pro

Tjänsten assisterar dig när det gäller checklistor, avvikelser och noter. Det riktigt fina är att varje månad görs klar löpande vilket gör att du kan rapportera i realtid och när det blir dags för årsbokslut är det mesta redan gjort. Ingen mer stress under våren och försommaren. Hela bokslutspärmen blir digital. 

För att använda tjänsten Skatt och Bokslut Pro behöver du ha klienthanteraren Visma Advisor.

 Bokslut och deklaration i 8 enkla steg

 Bokslut - vad är det? Läs allt om bokslut här

Visma Smarta Byrån

– ditt nya byråpaket i molnet

Redovisning som det borde vara. Plocka ihop det du själv behöver och sköt alla uppdrag från ett ställe. Betala bara för det du använder.

Ditt nya byråpaket