Avstämningar – låt maskinen göra grovgörat!

Avstämningar och bokslutsarbete är bland det mest tidsödande inom redovisning. Men allt har nu tagit ett stort kliv framåt. Visma Advisor Period och År, en tjänst för redovisningskonsulter, automatiserar bokslutsprocessen - från början till slut. 

Gör du månadsavstämningar för dina kunder och vill jobba på webben, automatisera och spara tid? Kanske också se avvikelser, få noter digitalt och ha färdiga checklistor?

Oavsett om du omedelbart ger ett rungande JA som svar eller är mer tveksam till om maskinerna verkligen är så smarta, så föreslår vi att du ska hälsochecka din bokslutsprocess. Det kan finnas risk för flaskhalsar i din vardag, de manuella momenten kan vara onödigt många och kanske pilar stresshormonerna iväg lite väl snabbt ibland.

Ta det säkra före det osäkra och fyll i 12 enkla frågor här nedan, så får du en "diagnos" som berättar om du är redo att förenkla din bokslutsprocess. Du får sedan välja om du vill ha mer information om hur du gör rolig och digital redovisning (som kunderna älskar <3). 

Testet är för redovisningskonsulter men det är helt ok att svara även om du t ex är ekonom på ett företag. 

AVSTÄMNINGAR - test Bokslut - vad är det? Läs allt om bokslut här

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi