Visma Ekonomiöversikt hjälp för både företag och ekonomibyrå

AndCounting hjälper företagare att själva dra slutsatser kring sin ekonomi, hantera utmaningar och se möjligheter. 
– Med vår hjälp blir företagarna mer framgångsrika, säger Katarina Ander, ägare.

Katarina Ander har i flera år försökt möta företagarnas behov av snabba svar och siffror i realtid dygnet runt. En ekonomibyrå måste självklart vara tillgänglig, annars eroderas värdet, anser hon.
AndCounting är en ekonomibyrå som satsar på rådgivning och Katarina Ander skiljer noga mellan redovisningsbyrå och ekonomibyrå.
– En ekonomibyrå gör så mycket mer än bara redovisning. Rådgivning är att få kunden att förstå vad balans- och resultaträkning är och hur siffrorna och sambanden kan komma till nytta i beslutsfattandet.

AndCounting har vuxit starkt de sista åren och rekryterar en viss typ av yrkesmänniska.
– En som kan ekonomi självklart, men lika viktigt är att våga prata med kunder och att kunna ge råd. Man måste också våga lyssna noga på kunderna och höra vad de vill med sitt företagande. 

Visma Ekonomiöversikt

För att ge ekonomisk information på olika nivåer tar AndCounting hjälp av Visma Ekonomiöversikt som fungerar oavsett vilket bokföringsprogram kunden har.
– Det fungerar både för de som vill ha mycket information och för de som bara vill titta på hur mycket omsättningen var den här månaden och hur resultatet blev. Jag kan komma hela vägen ner till ett exakt verifikat om jag vill göra en kontoanalys. Det är väldigt bra.

Visma Smarta Byrån

Brinner du lite extra för redovisning?

Här är paketet för professionella användare som brinner lite extra för det här med redovisning. Ingen bindningstid och du bara betalar för det du använder, i efterskott. Inte så dumt va?

Visma Smarta Byrån