Tisdagswebbinarium: Se hur programmen hjälper dig

Så här funkar de kostnadsfria programvarorna Advisor, eEkonomi och Ekonomiöversikt! Häng med på Visma Spcs tisdagswebbinarium kl 10.00. Din värd är Sofie Muul och hennes kollegor på byråförsäljningen.

Publicerat 2017-03-15

Det här är ett grundläggande webbinarium för dig som inte har någon kund i molnet eller som bara vill veta mer om Advisor, eEkonomi eller Ekonomiöversikt. Men det passar också helt perfekt för dig som ska starta en helt ny byrå. Programvarorna stödjer din nya affärsmodell till 100 procent och du kan växa med Visma hur mycket du vill.
Dina värdar är Sofie Muul, Johan Widenberg och Genc Zeneli. 
– Efter Visma Now 8 mars fick vi mycket feedback på att man ville se mer i detalj hur programmen samverkar och vad det innebär för dig och kunden, säger Sofie Muul. Du kan chatta med oss under tiden och kan vi inte svara så återkommer vi i efterhand. 
Webbinarierna är gratis och pågår i 45-50 minuter. Har du inte tid att se hela så kan du bara boka dig igen. När du sedan ska engagera din kund i eEkonomi eller något annat molnprogram för att få del av Vismas provision så rekommenderar vi istället ett kom igång-webbinarie.

Boka din plats här:

28 mars kl 10.00 
4 april kl 10.00 
18 april kl 10.00 

Du kanske också är intresserad av ...

Publikens frågor och svar från Visma Now
Video: Se Visma Now
Nya K2-regler? Här är en hjälp
De här kopiorna behöver du inte skriva ut längre
Godis väcker företagarnas intresse för ekonomi

Ont om tid? Stora utmaningar? Här är ett nyhetsbrev för dig som är redovisningskonsult eller revisor. Vi hjälper dig framåt.

ja, jag vill ha nyhetsbrevet 

Är du kund får du nyhetsbrevet utan att du behöver anmäla dig. 
Du kan säga upp prenumerationen när du vill.