Om Visma Spcs

Visste du att flest småföretagare i Sverige väljer Visma Spcs för sin bokföring, fakturering och lönehantering?

Kontakta oss

Mjukvara med människor i fokus

På Visma Spcs skapar vi mjukvara idag som gör morgondagen bättre än gårdagen. Med våra program för bokföring, fakturering och lönehantering gör vi vardagen enklare för Sveriges småföretagare. Visma Spcs är dessutom en del av Europas mest expansiva tech-koncerner, Visma.

Vår vision är att förverkliga företagandet. Och på Visma Spcs gör vi allt för att Sveriges småföretagare ska kunna göra det de gör bäst - driva sitt företag framåt.

Som mission tror vi att nya idéer och företagande är nycklarna till en hållbar framtid. Därför ger vi människor förutsättningar att starta, driva och utveckla sina egna företag.

Senaste nytt från Visma Spcs

4 OKTOBER 2021 11:30

Fortsatt ökning av nya företag i Sverige

Allt fler svenskar väljer att starta eget. Under årets första nio månader startades nära 57 000 nya företag i Sverige...

Se artikel

27 SEPTEMBER 2021 08:17

Sex av tio svenskar har fått fel lön

Sex av tio svenskar har varit med om att det blivit fel i lönebeskedet. Trots det läser många inte ens sitt lönebesked, visar en ny Sifundersökning på uppdrag av Visma Spcs...

Se artikel

23 SEPTEMBER 2021 14:26

Visma Spcs lanserar Lön Smart – ett nytt webbaserat löneprogram

Visma Spcs lanserar i dag Lön Smart, ett nytt webbaserat löneprogram...

Se artikel

Tillsammans är vi starkare

Historien om Visma Spcs började i Växjö, mitt i Småland.

Året var 1984 och två modiga personer kom med en djärv affärsidé om bokföringsprogram. Idag har Visma Spcs växt och har över 500 medarbetare. Vi är dessutom en del av Europas ledande Tech-koncerner som finns i 21 olika länder. Men att Visma Spcs är grundat av småföretagare är i vårt DNA. Vi drivs av dig som driver företag. När du lyckas, lyckas vi. Det är det som gör oss starkare tillsammans.

Lär känna Visma

1984 grundades Visma Spcs

500 anställda på Visma Spcs

Nordens ledande Tech-koncern

1 100 000 använder en Visma-produkt

Vill du bli en del av oss på Visma Spcs?

Vår arbetskultur betyder mycket för oss på Visma Spcs. Vår värdegrund utgörs av fyra värderingar; Entrepreneurial, Dedicated, Responsible och Inclusive. De är mer än vackra ord, de är grunden i allt vi gör för att kunna växa och utvecklas tillsammans. För växer du, så växer vi.

Jobba på Visma Spcs

Johni, småföretagare och användare av Visma eEkonomi
Charlotte von Sydow, VD, Visma Spcs

Vägen till ett bättre samhälle

Det är inte i framtiden vi driver utvecklingen framåt. Det är idag. För oss på Visma Spcs är det självklart att bidra och vara med och forma det samhälle vi vill leva i. Läs mer om hur vi arbetar för en hållbar framtid.