Stort grattis Pia!

Pia Hjelmar, vd Ditt kontorPia Hjelmar, fyrabarnsmamma, barfotalöpare, politiskt aktiv och vd på Ditt kontor i Motala, vann en iPad på Vismas utlottning på Ekonomimässan.

Publicerat 2016-12-19

Från början ville Pia Hjelmar bli språkforskare. 
– Men efter 15 år och med fyra olika företag har jag insett att det är entreprenör jag är. Att se problem och hitta olika lösningar på dem är vad som driver mig, säger hon.

Hon har haft många olika titlar genom åren och presenterar sig så här på sin Linkedinprofil: "Gemensamt för dem alla är att jag lärt mig att kontinuerligt ta till mig ny information och nya kunskaper, på ett systematiskt sätt ta mig an många olika arbetsuppgifter och att prioritera, samt att pedagogiskt förmedla mina kunskaper och att delegera." 

Hon är också en flitig nätverkare och relationsbyggare. På Ekonomimässan 2016 var hon givetvis med för att träffa kollegor och prata jobb.  I Visma Spcs monter skrev hon upp sig för nyhetsbrevet och deltog i utlottningen. Och vann!

– Tänk så roligt, jag som aldrig vinner något! Jag har tur i kärlek istället brukar jag säga, ha ha, säger hon på telefon en tid senare. 

Vad tyckte du om Ekonomimässan?
– Intressant! Bra föreläsningar. Mest intressant var retorikern Elaine Ekswärd. Hon gav en positiv energikick. Men också att träffa kollegor och diskutera.

Vad är Ditt kontor för typ av byrå?
– Vi hjälper företagen med allt som inte är kärnverkamhet. Vi är som en portal och erbjuder hjälp med ekonomiadministration, skatterådgivning, löneadministration, anbud, att svara i telefon, göra trycksaker och hemsidor, logotyper och liknande. Vårt mål är att växa och starta två nya byråer på andra orter framöver och vi funderar också på att gå över mer till fasta priser.

 Följ Byråpodden på iTunes
 Följ Byråpodden på Google Play

Annica Jönsson

Du kanske också är intresserad av ...

Företagen gillade mobilt koncept
Revisorn blev mer nyfiken på digitaliseringen
Han tar kontroll på sin arbetstid
Checklista: Så ändrar du arbetssätt och blir digital
Vad sa världens förmodligen främste coach för redovisningskonsulter på Visma Forward?

Ont om tid? Stora utmaningar? Här är ett nyhetsbrev för dig som är redovisningskonsult eller revisor. Vi hjälper dig framåt.

ja, jag vill ha nyhetsbrevet 

Är du kund får du nyhetsbrevet utan att du behöver anmäla dig. 
Du kan säga upp prenumerationen när du vill.