Mitt bästa digitaliseringstips

Vi frågade fem personer på mässan Ekonomi & Företag om deras bästa digitaliseringstips.

 Massor av inspiration - se alla filmer från Ekonomi & Företag

Caroline Hallonblad och Catrin Sandberg, studenter på Frans Schartaus Handelsinstitut:
- Jag är helt positiv till det digitala. Man får mer access överallt, mer ordning och reda. Lättare att skicka information internt och externt, säger Catrin Sandberg.
- Jag skulle vilja vara med på digitaliseringsresan på en byrå och känna skillnaden. På utbildningen (vi började i höstas) har vi jobbat ganska mycket med papper på grund av nätverksstrul. Så ibland är papper bra!

Digitalisera leverantörsfakturorna

Stefan Wånggren, VD, Contica:
- Digitalisera leverantörsfakturorna - det sparar mycket tid och ökar kvaliteten. Du slipper övervaka postboxen och sparar miljön. Slipper spara i pärmar och en dator gör gerenellt sätt färre fel än en människa. 

Se till att få full effekt 

Pia Hammar, Key Account Manager, Visma Spcs: 
- Se till att få full effekt av programmen. Håll tempot i omställningen, undvik att fastna i ett mellanläge. Våga testa arbetssättet i Visma eEkonomi, det är ett fantastiskt program. 

Kristina Löfqvist, Customer Success Agent, Visma Spcs:

- Testa vår nya onboardingtjänst så att du börjar använda ditt program rätt. Flera kunder jag pratar med vill gå fullt ut i Visma Advisor. Men använder bara en tiondel av vad de skulle kunna.

- Och alla konsulter och företagare behöver Visma Ekonomiöversikt så den är också ett jättebra tips!

 Digitalisera - utan att tappa marginaler

 Centsoft förenklar allt kring leverantörsfakturor

4/5 - 1 röster

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi