Gillar inte du heller kvittoredovisning? 

Det finns en superbra app som helt automatiserar hanteringen av kvitton, traktamenten och milersättning.

Uppdaterad 2018-02-08

Visma Companyexpense hämtar digitala kvittot direkt från kassan, leverantören eller e-posten. Papperskvitton fotograferas och tolkas automatiskt så att användaren slipper fylla i belopp, moms och datum. Företagaren slipper spara och leta papperskvitton som nästan faller isär. Alla inblandade pappersutskrifter, skanning och manuell datainmatning. 

Digitala kvitton ökar snabbt

Andelen digitala kvitton i Sverige ökar snabbt. Tusentals butiker skapar redan idag digitala kvitton direkt från kassan. Alla köp direkt i appar genererar digitala kvitton och det blir allt vanligare att kunder får sina kvitton som e-post.

Den som använder Visma Companyexpense får en enkel, snabb och säker redovisning av alla utlägg – från det att man har använt sitt betalkort till det att utläggsrapporten skickas in till något av Vismas bokförings- och löneprogram. Alla utlägg kan redovisas direkt i mobilen och är därefter tillgängliga för redovisningsbyrån.

Vanliga frågor och svar om Visma Companyexpense

Visma Companyexpense passar alla, men är framförallt bra för frekventa resenärer. Den som reser sporadiskt kan också välja Visma Resa&Utlägg. 

Annica Jönsson

Du kanske också är intresserad av ...

Skattehusets deklarationstips för redovisningskonsulter
32 sköna citat från en redovisningskonsult
Du kommer att älska Centsoft

Ont om tid? Stora utmaningar? Här är ett nyhetsbrev för dig som är redovisningskonsult eller revisor. Vi hjälper dig framåt.

ja, jag vill ha nyhetsbrevet 

Är du kund får du nyhetsbrevet utan att du behöver anmäla dig. 
Du kan säga upp prenumerationen när du vill.