Välkommen till #Nyatidensbyrå!

Vi slänger oss lite trendigt med hashtagen #Nyatidensbyrå. Vad menar vi med det? Så här: Du vet själv hur du vill driva din byrå. Men det finns en massa kunder därute som behöver någon som finns där på ett mer personligt plan. Någon som kan hjälpa dem att utveckla sina företag och nå sina mål. Någon som lägger tid på annat än stansning. Nya tidens kunder behöver nya tidens byrå. Eller? Vad är din erfarenhet? 

Att kunna logga in i väntan på mötet och arbeta webbaserat, fakturera i appen på bussen, få snabba rapporter i realtid, fotografera kvitton på väg till dagis och få meddelanden direkt till iPad:en under tågresan – det är bara några av de saker som nya tidens kunder tar mer eller mindre för givet. Och det behövs byråer som kan möta deras behov på ett flexibelt sätt. 

Är du en #Nyatidensbyrå? 

Ja! Så fort du har en kund som jobbar i Visma eEkonomi. Eller om du bara är intresserad av att utveckla din byrå en smula. Då är saken biff. Vi hjälper dig med stort som smått, hela resan.

#Nyatidensbyrå, lite mer i detalj:

 Du uppskattar friheten i att samarbeta i ett webbaserat program och jobba var och när det passar dig. 

 Du har vissa processer som börjar bli automatiserade eller så gör din kund en del av jobbet. Du kanske till och med har som mål att ta bort så mycket manuellt arbete som möjligt, för att få tid över till annat.

 Du vill att allt ska vara bokföringsmässigt korrekt, förstås. Men du är också nyfiken på rådgivning. Det kan i din värld innebära att du frågar dina kunder om de behöver hjälp med något, eller om de till 100procent förstår rapporten du ger dem och hur de kan ha nytta av den när de fattar beslut? Eller så kanske du vill visa i snygga staplar hur det går för företaget och prata med din kund om hur rutiner och ekonomi kan förbättras. 

 Du ser fördelarna med att vara tillgänglig på sms, mejl, telefon eller direkt i bokföringsprogrammet. För om du är tillgänglig för kunden så blir det rätt från början. Du tycker om att utbilda din kund i bokföring och ge lite självförtroende. 

 Du funderar på hur du kan utveckla din verksamhet och öka lönsamheten. Hur kan du prissätta dina tjänster när processerna blir mer och mer automatiserade? 

Hoppas att du känner igen dig och hänger med på resan? Mer kunskap och inspiration får du här. Frågor, behov och önskemål? Mejla redaktionen! 

 Visma Affärsutveckling - se alla erbjudanden

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi