E-handel – hur hittar kunderna dig på nätet?

Handeln och närvaron på nätet är hetare än någonsin. Med en optimerad och proffsig hemsida eller webbshop tar ditt företag enkelt strid med konkurrenterna – oavsett om du säljer varor eller tjänster. Här är tipsen som hjälper dig!

Maxa din närvaro på webben!

E-handeln ökar för varje år som går. Och det är inte bara kläder, smink eller mindre elektronikartiklar som är intressanta för konsumenterna. Även för matvarubutiker, konsulter och tjänsteleverantörer gäller det att synas på nätet. Den nya generationen ser det som en självklarhet att kunna handla eller beställa tjänster online. Så ta del av tipsen som ger ditt företag försprång därute – och som leder nätshopparna till dig!

Hoverblock fristaende starta webbshop
Hoverblock fristaende tips om Google
Hoverblock fristående domännamn
Hoverblock fristående marknadsföring

Gör livet enklare – koppla ihop webbsida, webbshop och ekonomiprogram

Alla kan skapa en proffsig hemsida, alla kan skapa en smart webbshop och alla kan enkelt bokföra nätköp i ett ekonomiprogram. Genom en direktkoppling mellan Vismas lösningar förs dina kunders beställningar automatiskt över till ekonomiprogrammet. Allt du behöver göra för att beställningen ska bli fakturerad och bokförd är att klicka. Gör livet enklare – och mobilt. Prova gratis eller köp direkt!

 

Senast publicerat