Mallar och blanketter till ditt företag

Företagare använder mallar & blanketter

När du driver företag, framför allt med anställda, uppstår naturligt en del administration. Mycket information ska fyllas i och skickas till kunder, leverantörer och myndigheter. Därför har vi här samlat viktiga mallar och blanketter till ditt företag.

Vi erbjuder dig gratis mallar för bland annat anställningsavtal, körjournal, semesterplanering, aktiebok och ledighetsansökan. Du väljer själv hur du vill använda våra mallar och blanketter i ditt företag. Du hittar alla mallar och blanketter genom att navigera i vänstermenyn.

Vårt utbud av mallar

Så fungerar våra mallar och blanketter

  • Många av våra mallar kan du fylla i direkt när du öppnar upp dem i webbläsaren. Men för att garantera full funktionalitet i alla mallar bör du använda Adobe Acrobat Reader. Då måste du först spara ner mallen till din dator, vilket du gör genom att  högerklicka på länken till mallen och välja "Spara mål som…".
  • Du kan skriva ut mallen och fylla i den manuellt.

Obs! Gratisversionen av Adobe Acrobat Reader tillåter inte att du sparar en ifylld blankett på din hårddisk. Om du använder webbläsaren Microsoft Edge kan det vara problem med att fylla i fälten i pdf:erna, använd i stället en annan webbläsare.  

Ansvarsbegränsning

Visma Spcs har tagit fram blanketterna ovan i syfte att underlätta för dig som företagare. Information och beräkningar på blanketterna bygger på tillgängliga och aktuella lagar och regler. Visma Spcs ansvarar emellertid inte för hur blanketterna används eller för eventuella följder av att beräkningar på dem inte blir korrekta.

Vi hjälper dig till ett framgångsrikt företagande.

FÖlj vårt nyhetsbrev