Mallar för reseräkning, körjournal och anställningsavtal

Har du nyligen anställt en person i ditt företag och söker en mall för anställningsavtal? Eller behöver du en körjournal med enkel reseräkning för dina företagsresor? Vi erbjuder dig gratis mallar för att underlätta ditt företagande.

Mallar för reseräkning, körjournal och anställningsavtal

Har du nyligen anställt en person i ditt företag och söker en mall för anställningsavtal? Eller behöver du en körjournal med enkel reseräkning för dina företagsresor? Vi erbjuder dig gratis mallar för att underlätta ditt företagande.

Gratis mallar för avtal och reseunderlag

Våra mallar är speciellt uppskattade av företagare med enskild firma, som säkert vill dokumentera sina företagsresor och få ut sin milersättning. Vår reseräkningsblankett med körjournal kan användas för att skriva reseräkning, oavsett om du har företagsbil eller använder egen privat bil i företagssammanhang. Vill du uppgradera direkt rekommenderar vi Visma Lön 300 eller 600 tillsammans med Visma Resa&Utlägg.

Mall för reseräkning

LADDA NER MALLAR (pdf) 

Varför erbjuds mallar i PDF och inte Excel?

Det finns många gratismallar för reseräkning och traktamente i filformatet Word och Excel, som har motsvarande funktionalitet som i våra PDF-mallar. Det finns dock en del fördelar med att välja en PDF-mall för sina reseräkningar:

  • PDF fungerar på i princip alla datorer och i alla webbläsare, vilket gör att du kan dela filerna med kollegor eller myndigheter och lita på att de kan öppna dem.
  • I Google Chrome hanteras inte decimalhanteringen rätt, så prova att öppna reseräkningen i någon annan webbläsare.
  • PDF-dokument blir ofta snyggare än Word- och Exceldokument vid traktamente för utskrift.

 

Ansvarsbegränsning

Visma Spcs har tagit fram blanketterna ovan i syfte att underlätta för dig som företagare. Information och beräkningar på blanketterna bygger på tillgängliga och aktuella lagar och regler. Visma Spcs ansvarar emellertid inte för hur blanketterna används eller för eventuella följder av att beräkningar på dem inte blir korrekta.

3,9/5 - 69 röster

Dags för deklaration

Fakturera och bokför smidigt med Visma eEkonomi. Tillvalet deklaration fixar din deklaration - bra och enkelt.

Se erbjudande