Salong Betong - mer än bara en tatueringsstudio

"Att få lov att skapa på en människa som sedan stolt bär med sig det hela livet, det är stort!"

Hur allt startade

– Det var sommar och jag fick tillfälligt låna en lokal där jag tatuerade, berättar Simon. Då frågade Danne om jag var redo att göra det här på riktigt. Som betydde “Ska vi köra en salong i Malmö”? Det tyckte jag var en väldigt bra idé, säger Simon.

– Innan dess jobbade jag som konstnär, målade tavlor, ställde ut, sålde och sedan så startade jag en egen reklambyrå. Vilket var jättekul men man lägger ner otroligt mycket arbete på ett projekt och sedan syns det i två veckor och försvinner för evigt. Om man nu ställer det mot att tatuera, då gör man arbetet under en kortare tid och så sitter det under kundens livstid.

 Drömmer du om att starta eget företag?

Med Vismas kostnadsfria Starta eget-skola kommer du att lära dig allt från att hur du registrerar ditt företag till vilken bolagsform som är rätt för just dig. Du kan också besöka vår sida där vi har samlat allt om att starta eget företag.

Gå starta eget-skolan

 

Utmaningar och det roligaste med att driva eget

– Det svåraste med att driva eget är att det aldrig tar slut, ingen vila ingen ro. Det behöver inte vara negativt men det kan vara jobbigt att ha det i bakhuvudet hela tiden.

– Sen är det ett misstag att bygga in sig i ett företag, istället ska man bygga utåt. Delaktig i alla kunder, i alla beslut, alla motgångar och framgång. Det är roligt, och viktigt.

 Lästips: Linda Eliasson, fotograf: "En stor lycka att känna sig fri"

Vilka är era drömmar om framtiden?

– Min vision är att vi inom tio år har en välmående företagskultur och en stark företagshälsa. Folk mår bra av att vara på jobbet och trivs på jobbet. Jag känner inte längre behovet av att visa framfötterna utan istället att börja skörda, att bygga ännu mer kvalitet och trygghet i det som vi redan har.

 Tatuerare tatuerar

"Danne frågade om det var dags att köra och jag kände mig redo" - Simon

 Vill du veta mer om Salong Betong? Besök deras hemsida

Lev ut din passion

Här är bokföringsprogrammet för dig som driver företag eller som har en helt-fantastisk-affärsidé-du-måste-förverkliga-nu. Bokföringen puttrar på tryggt och säkert i bakgrunden och skapas av sig självt, simsalabim.

Visma eEkonomi

Halva priset för hela passionen

Kicka igång din business! Nu får du som nystartad halva priset första året när du väljer vårt mest köpta program för bokföring och fakturering. Så lägg tid på din passion och låt bokföringen puttra på tryggt i bakgrunden. Make it a business!

Halva priset för nystartade