Corona & småföretag

Det är skarpt läge för många småföretagare just nu men det finns också en kämparglöd. För att stötta dig har vi samlat senaste fakta om krisåtgärder tillsammans med experttips på hur du ska tänka kring ditt företag. Vi kan inte lösa dina utmaningar men förhoppningsvis hjälpa dig på vägen.

Krispaket

Vi förklarar regeringens krispaket och håller dig uppdaterad.


Vi är vana vid att omvärlden förändras men nu sker det blixtsnabbt. Håll koll på vad regeringen gör för att stötta Sveriges företagare.

Första råden

Experten ger sin syn på hur du kan tänka som småföretagare. 


Vi har vaknat upp till en ny världsbild. Experten råder dig om vad du bör tänka på direkt och hur du ska tänka framåt.

Jobba hemma

Allt fler arbetar hemifrån. Ta del av tipsen som hjälper dig.


För att kunna jobba hållbart hemifrån finns det en del att tänka på. Vi reder ut begreppen och ger dig tips på hur du kan tänka.

Digitalt arbete

Se till att jobba så smidigt som möjligt.


Försäkra dig om att arbeta så effektivt som det bara går. Ta del av tips och verktyg för ditt digitala arbete.

Aktuell information om corona och företagande

I vårt forum hittar du samlad information du som företagare kan bli hjälpt av. Här finns allt från nya regler, hur du bokför krispaketet, aktuella webbinarier och tips kring lösningar i program eller i arbetssätt. Ta också del av tusentals företagares funderingar, hjältar som befinner sig i liknande situation som du.
 

Liv, hälsa och hjälp till småföretag

Vi är i en situation vi ännu inte vet utgången av. Vismas viktigaste uppgift nu är att bedriva vår verksamhet så bra vi kan för då hjälper vi dig bäst. Vi försöker vara tillgängliga, stötta och dela med oss av den erfarenhet vi har. När man driver bolag är osäkerheten det värsta som finns. Jag och alla medarbetare på Visma Spcs tänker på dig. Håll ut, kämpa och hoppas. Fortsätt hitta lösningar och låt oss hjälpa till med det vi kan. 

Charlotte von Sydow, VD Visma Spcs

Följ våra nyhetsbrev – kostnadsfritt

SMÅfÖRETAG

I vårt nyhetsbrev riktat mot företagare samlar vi olika typer av information, tips och relevant kunskap som kan stötta dig i vardagen.

REDOVISNINGSBYRÅ

Till dig som är expert på ekonomi, bokföring, deklaration, skatt och lön har vi ett eget nyhetsbrev fyllt av tips, reportage och inbjudningar till event. 

Fler artiklar

Senast publicerat