Ti

Support för Visma Tid

Aktuellt just nu

Byt till Visma Tid Smart/Pro

Med vårt webbaserade projektverktyg och tidredovisningssystem kan du integrera med ditt löneprogram eller ekonomiprogram från oss. Med mobilappen har du alltid tillgång till dina projekt och kan rapportera var och när du vill.

Appen för Visma Tid

Från 1 juni 2020 kan du inte längre hämta eller uppdatera appen Visma Tid från Google Play (Android) eller App Store (iPhone).

Du som inte hämtat appen eller avinstallerat den, och behöver registrera tid mobilt efter 1 juni kan använda Visma WebbTid via webbläsaren i telefonen.

Om du inte kan synkronisera med WebbTid

För att kunna synkronisera med Visma WebbTid måste du använda senaste versionen av Visma Tid, version 2.7. Du ser versionsnr längst ner till höger i programmet. Du laddar ner versionen här på hemsidan.