Ti

Support för Visma Tid

Aktuellt just nu

Nu kan du mejla ditt ärende till oss

Nu kan du mejla ditt supportärende gällande Visma Tid till oss.

Skapa ditt ärende här

Mejl som inkommit före 15:00 besvaras alltid samma arbetsdag.

Appen för Visma Tid

Från 1 juni 2020 kan du inte längre hämta eller uppdatera appen Visma Tid från Google Play (Android) eller App Store (iPhone).

Du som inte hämtat appen eller avinstallerat den, och behöver registrera tid mobilt efter 1 juni kan använda Visma WebbTid via webbläsaren i telefonen.

Om du inte kan synkronisera med WebbTid

För att kunna synkronisera med Visma WebbTid måste du använda senaste versionen av Visma Tid, version 2.7. Du ser versionsnr längst ner till höger i programmet. Du laddar ner versionen här på hemsidan.

Fler licenser i Visma Tid

Om du behöver fler användarlicenser i Visma Tid hjälper vår försäljningsavdelning till med det, välkommen.