Ti

Support för Visma Tid

Aktuellt just nu

Visma WebbTid stängs ner

Vår tilläggtjänst Visma WebbTid har blivit omodern och vi har beslutat att stänga ner den. Sista registreringen måste vara gjorda 31 mars 2022.

I samband med det kommer även mobilappen Visma Tid att sluta fungera.

Byt till Visma Tid Smart/Pro

Med vårt webbaserade projektverktyg och tidredovisningssystem kan du integrera med ditt löneprogram eller ekonomiprogram från oss.

Med mobilappen har du alltid tillgång till dina projekt och kan rapportera var och när du vill.

Appen för Visma Tid

Från 1 juni 2020 kan du inte längre hämta eller uppdatera appen Visma Tid från Google Play (Android) eller App Store (iPhone).

Behöver du registrera tid mobilt kan använda Visma WebbTid via webbläsaren i telefonen fram till 31 mars 2022 - därefter stängs Visma Webbtid ner.

Om du inte kan synkronisera med WebbTid

För att kunna synkronisera med Visma WebbTid måste du använda senaste versionen av Visma Tid, version 2.8.

Du ser versionsnr längst ner till höger i programmet. Du laddar ner versionen här på hemsidan.