Kp

Supportsidor för Visma Kundportal

Säkrare lösenord på vismaspcs.se

Vi gör inloggningen säkrare till vismaspcs.se, därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

- om du inte bytt efter september 2017.

En ny affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Det här är Visma Forward 2016

I november gick Visma Forward 2016 av stapeln och oavsett om du var där, eller inte. Finns mycket att se, läsa och ta in för dig som arbetar på en redovisningsbyrå och vad som händer i framtiden för en väldigt spännande branch.

Skapa en proffsig upplevelse för dina kunder - Kundportalen

Ett första intryck är alltid väldigt svårt att revidera, Kundportalen hjälper dig att skapa ett bra sådant. Här kan du med enkla verktyg skapa en proffsig upplevelse för din kunder.