Kp

Supportsidor för Visma Kundportal

Därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

Missade du Visma Now 7 mars

Se eventet om att ta första steget mot en digitalare redovisningsbyrå. Under 60 minuter djupdyker vi hur du kan modernisera med Visma Administration och smarta webbtjänster.

7 mars 2018 sände vi direkt från Visma Spcs.

En ny affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Skapa en proffsig upplevelse för dina kunder - Kundportalen

Ett första intryck är alltid väldigt svårt att revidera, Kundportalen hjälper dig att skapa ett bra sådant. Här kan du med enkla verktyg skapa en proffsig upplevelse för din kunder.