Support för Visma Förening

Aktuellt just nu

Ladda ner senaste versionen 

När du startar ditt program får du ett meddelande att det finns en ny version att installera. Klickar du på Uppdatera stängs programmet ner och installationen startar. Du kan också välja Hjälp - Uppdatera programversion inne i ditt program för att installera senaste version.

Här på vår hemsida kan du ladda ner senaste versionen av dina program, klicka på Mina tjänster uppe till höger här för att Logga in. 

Om du har serviceavtal och du inte ser ditt program i listan för nedladdning, kan det vara så att du är inloggad på en annan förening - välj då att byta förening uppe i listen. 

För att se vilken version du arbetar i just nu kan du titta längst ner till höger i ditt program. Bredvid ditt föreningsnamn står det även ditt kundnummer och versionsnummer. 

Väjl rätt vid utskrift av faktura!

I programmet kan du skicka fakturor elektroniskt. Namnet för tjänsten heter från version 2020.2 Digitala fakturor och dokument och hette tidigare Visma AutoInvoice. Namnändringen märker du framförallt på att utskriftsvalen för dokument har bytt namn.

Rätta en leverantörsfaktura

Om leverantörsfakturan är helt eller delvis fel och den är journalförd måste du kreditera leverantörsfakturan.

För att kreditera en leverantörsfaktura ställer du dig på fakturan och klickar på pilen under knappen Ny och välj Kreditfaktura. Är fakturan inte journalförd kan du ändra på den direkt.

Visma eEkonomi för föreningar 

Det finns många fördelar med ett webbaserat program för en förening.

Du kan jobba var du vill och du slipper tänka på säkerhetskopia och installera program.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Fel på en kundfaktura - och du behöver delkreditera den

I denna filmen visar Johan hur du kan göra om något blivit fel på en kundfaktura, och du behöver delkreditera den. Detta gäller i ...

Automatisk avstämning i Visma Administration

Anna visar hur du stämmer av reskontran mot bokföringen i Visma Administration. Se filmen Så fungerar Momskontrollen: ...

Fel på en kundfaktura - och fakturan hamnar i momskontrollen

I denna filmen visar Johan hur du kan göra om något blivit fel på en kundfaktura, och fakturan hamnar i momskontrollen.

Korrigera en verifikation i Visma Administration/Förening

I den här filmen visar Annie hur du rättar en verifikation i programmet. Filmen passar även för dig som har Visma Förening.

Fel på leverantörsfaktura - och den inte är journalförd i Visma Administration

Filmen visar hur du gör om det blivit fel på en leverantörsfaktura och den inte är journalförd än. Se fler filmer här: - Rätta felaktig ...