EF

Support för Visma Enskild Firma

Aktuellt just nu

Nu kan du mejla ditt ärende till oss

Nu kan du mejla ditt supportärende gällande Visma Enskild Firma till oss.

Skapa ditt ärende här

Mejl som inkommit före 15:00 besvaras alltid samma arbetsdag.

Ladda ner senaste versionen

När du startar ditt program får du ett meddelande att det finns en ny version att installera. Klickar du på Uppdatera stängs programmet ner och installationen startar. Du kan också välja Hjälp - Uppdatera programversion inne i ditt program för att installera senaste version.

Här på vår hemsida kan du ladda ner senaste versionen av dina program, klicka på Mina tjänster uppe till höger här för att Logga in.

Om du har serviceavtal och du inte ser ditt program i listan för nedladdning, kan det vara så att du är inloggad på ett annat företag - välj då att byta företag uppe i listen.

För att se vilken version du arbetar i just nu kan du titta längst ner till höger i ditt program. Bredvid ditt företagsnamn står det även ditt kundnummer och versionsnummer.

Microsoft upphör med support för operativsystemet Windows 7

Från den 14 januari 2020 upphör Microsoft med support på Windows 7. Efter det datumet går det inte längre att få säkerhetsuppdateringar från Windows Update som skyddar datorn. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar till Windows 10 före januari 2020, för att undvika att du hamnar i en situation där du behöver service eller support.

Byta till Visma eEkonomi

Är du sugen på att bokföra och fakturera på webben istället?  På sidan Byta till Visma eEkonomi kan du läsa mer om vad ett byte skulle innebära för dig och skillnaderna mellan Visma Enskild Firma och Visma eEkonomi.