EF

Support för Visma Enskild Firma

Ladda ner senaste versionen

På sidan Ladda ner och uppdatera kan du ladda ner den senaste versionen av ditt program.

Du kan också välja Hjälp - Uppdatera programversion inne i ditt program för att installera senaste version.

För att se vilken version du arbetar i just nu kan du titta längst ner till höger i ditt program. Bredvid ditt företagsnamn står det även ditt kundnummer och versionsnummer.

Byta till Visma eEkonomi

Är du sugen på att bokföra och fakturera på webben istället?  På sidan Byta till Visma eEkonomi kan du läsa mer om vad ett byte skulle innebära för dig och skillnaderna mellan Visma Enskild Firma och Visma eEkonomi.