Lösenord i Visma Förening

Om du inte kommer in i föreningen kan du be någon som har behörigheten systemoperatör att gå in under Arkiv – Användare och ändra/radera ditt lösenord.

Fungerar inte det behöver du skicka in en säkerhetskopia på föreningen till oss. Eftersom du inte kommer in i föreningen måste du gå in i en annan förening och här ta en säkerhetskopia på alla föreningar.

Om du inte kommer in i någon av dina föreningar eller i övningsbolaget måste du skapa en ny förening för att kunna komma åt att säkerhetskopiera alla.

Du skapar en ny förening via Arkiv – Föreningsunderhåll – Ny förening. När föreningen är skapad tar du en säkerhetskopia via Arkiv – Säkerhetskopiering – Alla föreningar. Säkerhetskopian heter ADMBA_ditt föreningsnamn_dagens_datum_1.bck. (Till och med version 5.21 heter säkerhetskopian ADMBA1.BCK).

Så här skickar du in filen till oss

Filen (säkerhetskopian) skickar du elektroniskt via länken som finns i mejlet från oss. Glöm inte att fylla i och signera Intyget för lösenordsrättning också.

När vi har rättat filen skickar vi tillbaka den om inget annat anges. Du kommer att få med en beskrivning på hur du läser in filen.