Visma Spcs lästips

Älskade böcker – 4 lästips för den nyfikne 2015

Det finns en mängd böcker som ger oss råd och tips om hur vi ska bemästra olika situationer och förstå vår omgivning. Vår bokälskare Kerstin Rydén ger tips på böcker som du kan ha användning av i ditt yrkesliv. Trevlig läsning!

Publicerad 2015-07-20 kl 13:46

Visma Spcs boktips En fransk curryNÖHRA: coachande ledarskap i världsklassKjell Enhager, Magnus Kull
Här lär du dig hur NÖHRA-modellen fungerar. Hur gör egentligen människor som med enkelhet är effektiva i det de gör? Få reda på vad de fokuserar på.
Visma Spcs boktips All inclusiveLär dig leva: Mindre stress Mer närvaro Mats och Susan Billmark
I boken förklaras vikten av kommunikation och varför medveten närvaro i nuet är nyckeln till ett lugnare, gladare och mer harmoniskt liv. 

 


Visma Spcs boktips 2015Bortom glastaket: 26 ledande kvinnor om karriär, drivkrafter och ledarskapLena Gustafsson, Ulrika Sedell
Ett unikt porträtt av 26 ledande kvinnor som berättar om sin väg till toppen och de delar med sig av sina livsresor och erfarenheter.
Visma Spcs boktips BombmannenNya Bortom tankefällan: Så utvecklar du framtidens organisation, chefer och medarbetareMagnus Dalsvall, Kjell Lindström
Boken beskriver den tankefälla som uppstår i brytningen mellan våra gamla invanda perspektiv och kraven från dagens moderna organisationssystem, ledare och medarbetare. 

 


Text: Therese Palm och Kerstin Rydén