Karin Schön

Smidigt bokföra på jobbets Mac

Innan kunde det kunde gå flera dagar innan Karin Schön, frisör på Kajsa&Co i Växjö, satte sig med bokföringen. Ju längre hon väntade desto motigare kändes det. 
– När jag bytte till Visma eEkonomi blev allt enklare. 

– Jag kan jobba direkt på webben, var och när jag vill. Jag bokför samma dag på salongens Mac-dator, skriver ut en kopia och tar hem och sätter i verfikationspärmen. Och när arbetsdagen är slut är jag klar, det känns väldigt bra.

Flera av kollegorna är egna företagare och alla delar på samma dator. 

– Men jag kan använda min Mac hemma också om jag behöver eftersom programmet är på internet. Det gick inte innan och det var egentligen därför jag bytte.

Hon har också köpt modulen Visma Deklaration.  
– Jag räknar med att det kommer funka bra att deklarera i eEkonomi. Jag kollar bara upp så att det inte kommit några nya regler, men allt finns ju inlagt i programmet.

Många företagare skulle klara att bokföra och deklarera själva om de bara ville, tror hon.
– Alla länkar finns på Visma Spcs webb och är det något så kan man alltid ringa supporten.

Varför startade du eget?

– Det var för tio år sedan och orsaken var väl att jag ville ha större frihet och jobba mer direkt mot kunden och kundens behov. Jag trivs fortfarande väldigt bra med att vara företagare. 

Annica Jönsson

 Du kanske också är intresserad av ...

Jesper fick bättre koll på ekonomin
Fakturera i en app sparar Dennis tid
Därför åkte trotjänaren Visma Administration ut

Förenkla ditt företagande. Bokför online.

Visma eEkonomiVisma eEkonomi är fakturerings- och bokföringsprogrammet som effektiviserar din vardag som företagare. Du kan sköta din fakturering och bokföring i datorn, surfplattan och smartphonen.

Prova Visma eEkonomi