Katarina utvecklar landsbygden

Publicerad: 2013-04-11 08:31

Sveriges landsbygd sprudlar av företagande. Katarina Bäckdahl Elf driver redovisningsbyrå, lantbruk, fastighetsförmedling och juridisk rådgivning på landet i dalsländska Stigen.

Tillsammans med tre medarbetare driver Katarina Bäckdahl Elf den auktoriserade redovisningsbyrån och fastighetsförmedlingen Fölen Redovisning & Fastighetsförmedling i det natursköna Stigen i Dalsland. Samtidigt erbjuder företaget juridisk rådgivning, lantbruksrådgivning och driver ett mindre lantbruk.

Hur kommer det sig att ni erbjuder så många olika tjänster?

– Landsbygdsföretag har ofta flera ben att stå på. För vår del handlar det om att minska företagets känslighet om en verksamhet går lite sämre en tid. Det är också så att våra kunder har efterfrågat de här tjänsterna och då har vi provat på att bredda våra kunderbjudanden.

Hur ser du på utvecklingen av företagande på landsbygden?

– Det finns mycket fördomar om landsbygden, till exempel att man alltid måste åka till stan för att hitta tjänster. Men tittar du lite noggrannare så kan företagarna på landsbygden erbjuda det mesta, folk har bara inte insett det. Många företagare på landsbygden är mångsysslare och erbjuder helhetslösningar till sina kunder.

Katarina är utbildad landsbygdsutvecklare  och ser stor potential i Sveriges landsbygd  att ta till vara på.

 

 Katarina är utbildad landsbygdsutvecklare
och ser stor potential i Sveriges landsbygd
att ta till vara på.Foto: Privat                                  
                      

Fakta
Namn: Katarina Bäckdahl Elf
Företag: Fölen Redovisning & Fastighetsförmedling
Bransch:Redovisning/Fastighetsförmedling/Juridik/Lantbruk
Hemsida:www.folenredovisning.com

Text: Alexander Rehnborg