Jobba digitalt - smart och effektivt

Drömmer du om mer tid och smidigare administration? Då ska du försäkra dig om att du jobbar så effektivt som det går, det vill säga digitalt. Är du digital är du både flexibel och snabbrörlig med tillgång till hela världen genom en knapptryckning. Och det bästa av allt - du kan börja redan idag!

Nästan alla har en smartphone idag och många system går att nå överallt, även från bärbar dator, surfplatta och mobilen. Det innebär att du kan jobba när du har tid över mellan två kunder, på tåget eller skicka en faktura direkt efter utfört arbete hos kund. Du kan arbeta mer med sådant som ger intäkter och du slipper kvällsarbete med din administration. Låter det för bra för att vara sant? Så här gör du.

Planera, strukturera och organisera

 Planera digitalt

Lägg in ett möte i mobilen och se det när du sitter vid datorn. Dela de kalendrar du vill med andra så kan de enkelt se när du är tillgänglig för möten. Du delar bara det du vill förstås. Du kan även lägga in påminnelser, beskrivningar och information om plats så är du alltid helt uppdaterad när du behöver. 

 Samarbeta i molnet

Spara tid på resor genom att samarbeta med medarbetare och partners i molnet. Du behöver inte vara på plats för att ha möten utan du kan vara med via datorn eller mobilen. Hangout är ett utmärkt gratisverktyg för att skicka meddelanden och hålla videomöten. Dokument går också att dela i molnet för enkelt samarbete och även där har Google bra lösningar via Google Docs.

Sim salabim - administration försvinn

Visma eEkonomi-appen kanske inte är trollspöt som gör så att din administration försvinner. Men vi kan lova att den kommer att kännas betydligt lättare att hantera med Visma eEkonomi-appen. Lägger du sedan till bankkoppling till Visma eEkonomi, ja då är du så nära automatisk bokföring du kan komma.

 Attestera leverantörsfakturor på språng

Brukar du sitta vid datorn när du ska attestera leverantörsfakturor? Med kontoret i mobilen kan du attestera dina leverantörsfakturor när och var som helst. Attestera leverantörsfakturor med Visma eEkonomi-appen.

eekonomiapp

 Fakturera i mobilen

Tillhör du fortfarande de som fakturerar en gång i månaden för att sedan vänta lika länge på pengarna? Sluta genast med det. Du lånar ut pengar gratis till dina kunder och får själv mindre pengar i kassan. Fakturera i stället direkt när du utfört uppdraget hos kund så kommer dina pengar in snabbare och du får en bättre likviditet. Med Visma eEkonomi-appen kan du fakturera på språng.

 Scanna dina kvitton

Visste du att du kan fotografera kvitton och leverantörsfakturor med en app mobilen och att appen kan läsa av och tolka innehållet? Datum, belopp, moms och inköpsställe fylls i automatiskt och vips så ligger informationen i ditt program när du ska bokföra. Fota, granska och skicka så är jobbet klart! 

 Alltid uppdaterad för bästa resultat

Som företagare vill du ha järnkoll på ekonomin, eller hur? Med Visma Ekonomiöversikt får du en snabb och tydlig överblick var du än är. Du kan skapa budget när du är hos frissan eller grotta ner dig i detaljer för mer djupgående analyser. Om du använder en redovisningsbyrå kan de se till att du enkelt får tillgång till rapporter och diagram.

Visst vore det toppen om det gick helt automatiskt?

 Skaffa bankkoppling till din bokföring

Med en bankkoppling till ditt företagskonto förs uppgifterna från din bank automatiskt över till ditt bokföringsprogram om du använder Visma eEkonomi. Programmet ger bokföringsförslag när det är möjligt och det enda du behöver göra är att klicka en gång så är förslaget bokfört och klart. Så nära automatisk bokföring du kan komma.

3,8/5 - 4 röster

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi