Visma Spcs i sociala medier

Här hittar du aktuella artiklar som lyfts i våra sociala medier. Vill du dyka ännu djupare i vårt innehåll för småföretagare? Upptäck bloggen Småföretagsliv, en kunskapsbank med allt som rör en egenföretagares vardag.

Följ Visma Spcs i sociala medier:

STARTA EGET

Fotografen Linda om fokus och nätverkande

Efter fem år som egenföretagare kunde Linda för första gången ta ut fem veckors sammanhängande semester. 

Linda har drivit företag i fem år. Hennes bästa tips till andra företagare som driver företag ensamma är att hitta ett nätverk, så att man kan växa tillsammans med andra. Hon tycker också att du bör fokusera på det du gör bra, och välja bort de delar som du själv tycker är svårare.

LÄS MER:

Linda Eliasson, fotograf: "En stor lycka att känna sig fri"

STARTA EGET

DM måleri: "Friheten är en drivkraft"

Den största fördelen med att driva företag är friheten, i alla fall om man frågar Daniel och Martin på DM måleri.

Friheten gör att du kan styra vilka du jobbar med, var du vill jobba och dessutom bestämma din framtid på ett helt annat sätt. Deras familjer driver dessutom måleriföretaget tillsammans.

Läs mer om deras vardag och företagande nedan!

LÄS MER:

DM måleri - Två familjer driver ett företag

Gratis bokföringskurs online –
Bokföringsskolan

Bokföringsskolan

Lär dig bokföring - Gå bokföringsskolan gratis online

Gratis bokföringskurs online

STARTA EGET

Something Borrowed: "Ett starkt team har varit viktigt"

Daniella och Madlén hoppas på att hyra kläder ska bli en ny norm i Sverige. De driver företaget Something Borrowed och har sikte på att ta över världen längre fram.

Daniella berättar:
– Jag tror att faktorn för framgång har varit ett starkt team. Vi har kompletterat varandra så pass bra att vi har kunnat göra allt detta som vi har gjort bara på två personer. Företagarna tipsar också om att dokumentera och fira sina framgångar längs vägen. Det är motiverande att se sin framgång ibland!

LÄS MER:

Something Borrowed – vill göra hyrkläder till vardag

STARTA EGET

Att driva foodtruck tillsammans

En företagsdröm på hjul blev verklighet för Erez och Stephanie för fem år sedan. I foodtrucken säljer de hemmagjord vegetarisk och vegansk mat.

Stephanie berättar:
– Vi bytte livsstil och kände att vi ville göra något eget. Foodtrucks hade ökat i popularitet den senaste tiden. Och på den vägen var det!

Paret delar också med sig av ett viktigt tips:
– Om man är ett par med en kärleksrelation och driver företag tillsammans, så är det jätteviktigt med tålamod och respekt mot varandra. Kom också ihåg att ni jobbar mot samma mål.

LÄS MER:

Vego Schmegan – en företagsdröm på hjul

Senast publicerat