Vanliga frågor i Visma Tid Smart

Finns det en mobilapp till Visma Tid Smart?

Ja, Tid Smart appen finns att ladda ner till iOS och Android.

Vilka funktioner kommer mobilappen ha?

Appen kommer ha många av de funktioner du behöver i ditt dagliga arbete, så som tidrapportering, kvitton & utlägg, möjlighet att se dina kontakter och skapa projekt och ordrar.

Läs mer om funktioner i mobilappen.

Går det att arbeta med arbetsorder?

Ja, i Visma Tid Smart kan du skapa enkla digitala och mobila arbetsorder för dig och dina medarbetade, med checklistor, arbetsplatsbeskrivning, materiallistor och dokumenthantering.

Läs mer om hur du arbetar med arbetsordrar.

Hur skapar jag en ny kund?

I kontaktregistret hanterar du alla typer av kontakter, både företag och personer. På respektive kontakt anger du vilken relation ni har, tex. om det är en kund eller en leverantör.

Läs mer om hur du skapar en ny kontakt.

Hur registrerar jag ett utlägg?

Under Tid & Kvitton kan du registrera utlägg genom att ladda upp dina kvitton. Om du registrerar i mobilen kan du ta ett foto på kvittot.

Läs mer om hur du registrerar ett kvitto.

Är Visma Tid Smart GDPR anpassat?

Ja, Visma Tid Smart är GDPR-anpassat.

Läs mer om GDPR i Visma Tid Smart.

Ny i programmet? Då ska vi se till att du kommer igång!

Visma Tid Smart

Gör det själv

Ingår

Självhjälp

Vi har samlat all vår kom igång-hjälp för dig som är ny i programmet och vill lära dig på egen hand på vår kom igång-sida.

• Skriven hjälp
  • Filmer
  • Steg för steg

Kom igång

Visma Tid Smart

Webbinarium

695 kr

Lärarledd utbildning online när det passar dig

Boka in dig på ett av våra populära kom igång-webbinarier!

Om innehållet:

• En genomgång av grunderna som du behöver veta i programmet.
  • Inga förkunskaper krävs.
  • Webbinariet pågår i 2 timmar.

Boka nu

Visma Tid Smart

Personlig genomgång

3495 kr

Genomgång med personlig kontakt

För dig som vill ha möjlighet att skräddarsy upplägg och innehåll.

Följande ingår:

• Personlig rådgivare
  • Uppstartsmöte där upplägg och innehåll spikas
  • 3 timmars genomgång
  • Uppföljningsmöte

Boka nu

Filmhörnan  video

Attestera i Visma Tid Smart

Vi går igenom attestflödet i programmet, längd 2:50.

Registrera kvitton i Visma Tid Smart

Vi går igenom hur du registrerar kvitton i programmet, längd 2:45.

Registrera tid i Visma Tid Smart

Vi går igenom hur du gör för att registrera tid i programmet, längd 5:20.

Skapa order i Visma Tid Smart

Vi går igenom hur du skapar en order i programmet, längd 4:40.

Support & rådgivning - vi hjälper dig!

Visma Tid Smart

Skapa ett supportärende

Ingår i ditt abonnemang

Supportärende

Här kan du som har ett aktivt abonnemang skapa ett supportärende för Visma Tid Smart.

• Ett supportärende skapar du om du har en programrelaterad fråga gällande en funktion i programmet, eller om något fel har uppstått i ditt program.

Skapa supportärende

Visma Tid Smart

Boka rådgivning

795kr/tim

Boka rådgivare

Behöver ni mer specifik hjälp kring hur ni arbetar på bästa sätt i Visma Tid Smart? Våra rådgivare hjälper gärna till!

• Har ni mer djupgående frågor i programmet?
  • Har ni frågor som är kopplade till er verksamhet och era flöden?
  • Boka en kontakt med en av våra rådgivare så hör vi av oss så fort som möjligt.

Boka rådgivning