Vanliga frågor i Visma Tid Smart

Hur fungerar Visma Tid Smart?

Oavsett om anställda ska rapportera vad som gjorts under dagen, debitera kund, eller enbart rapportera närvaro/frånvaro för löneunderlag har Visma Tid Smart en anpassad lösning.

Se filmen Visma Tid Smart - det kompletta systemet för tidredovisning »

Finns det en mobilapp till Visma Tid Smart?

Ja, Tid Smart appen finns att ladda ner till iOS och Android.

Appen har många av de funktioner du behöver i ditt dagliga arbete, så som tidrapportering, kvitton & utlägg, möjlighet att se dina kontakter och skapa projekt och ordrar.

Läs mer om funktioner i mobilappen.

Går det att arbeta med arbetsorder?

Ja, i Visma Tid Smart kan du skapa enkla digitala och mobila arbetsorder för dig och dina medarbetade, med checklistor, arbetsplatsbeskrivning, materiallistor och dokumenthantering.

Läs mer om hur du arbetar med arbetsordrar.

Hur skapar jag en ny kund?

I kontaktregistret hanterar du alla typer av kontakter, både företag och personer. På respektive kontakt anger du vilken relation ni har, t ex om det är en kund eller en leverantör.

Läs mer om hur du skapar en ny kontakt.

Hur registrerar jag ett utlägg?

Under Tid & Kvitton kan du registrera utlägg genom att ladda upp dina kvitton. Om du registrerar i mobilen kan du ta ett foto på kvittot.

Läs mer om hur du registrerar ett kvitto.

Ny i programmet? Då ska vi se till att du kommer igång!

Visma Tid Smart

Gör det själv

Ingår

Självhjälp

Vi har samlat all vår kom igång-hjälp för dig som är ny i programmet och vill lära dig på egen hand på vår kom igång-sida.

• Skriven hjälp
  • Filmer
  • Steg för steg

Kom igång

Visma Tid Smart

Personlig genomgång

3495 kr

Genomgång med personlig kontakt

För dig som vill ha möjlighet att skräddarsy upplägg och innehåll.

Följande ingår:

• Personlig rådgivare
  • Uppstartsmöte där upplägg och innehåll spikas
  • 3 timmars genomgång
  • Uppföljningsmöte

Boka nu

Filmhörnan  video

Attestera i Visma Tid Smart

Vi går igenom attestflödet i programmet, längd 2:50.

Registrera kvitton i Visma Tid Smart

Vi går igenom hur du registrerar kvitton i programmet, längd 2:45.

Registrera tid i Visma Tid Smart

Vi går igenom hur du gör för att registrera tid i programmet, längd 5:20.

Skapa order i Visma Tid Smart

Vi går igenom hur du skapar en order i programmet, längd 4:40.

Support & rådgivning - vi hjälper dig!

Visma Tid Smart

Support

Ingår i ditt abonnemang

Kontakta supporten

Vi erbjuder support via telefon och mejl till dig som har ett aktivt abonnemang i Visma Tid Smart.

Supporten kan du ta kontakt med om du har en programrelaterad fråga gällande en funktion i programmet, eller om något fel har uppstått i ditt program.

Kontakta supporten

Visma Tid Smart

Boka rådgivning

795kr/tim

Boka rådgivare

Behöver du mer specifik hjälp kring hur du arbetar på bästa sätt i Visma Tid Smart? Våra rådgivare hjälper gärna till!

Har du mer djupgående frågor i programmet? Har du frågor kopplade till er verksamhet och era flöden?

Boka en kontakt med en av våra rådgivare så hör vi av oss så fort som möjligt!

Boka rådgivning